Mor med to barn og nettbrett ute

Slik strømmer du så mye du vil fra jobbtelefonen

Er du bekymret for å bruke opp mobildatakvoten på jobbtelefonen når du er på farta? Data Boost løser dette.

Mange har i dag jobbtelefon hvor det er arbeidsgiveren som avgjør hvor mye mobildata som er inkludert i abonnementet. For mange kan denne kvoten bli i minste laget, og det gjelder særlig i ferier og andre situasjoner hvor man er borte hjemmefra over litt tid. Å ikke la poden se NRK Super på hyttetur eller å droppe strømmingen fotballkampen man har gledet seg til fordi man er på farten er kjedelig.

Det er idéen bak Data Boost. At du skal kunne strømme så mye du vil, når du vil, uten å måtte bekymre deg for om jobben må betale for ekstra mobildatabruk.
Vipps, så har du ekstra data

Har du jobbtelefon, kan du enkelt betale for mer mobildata med Vipps. Det vil si at du enkelt kan kjøpe Data Boost med Vipps fra egen lomme. Du betaler en liten sum for fri databruk i en avgrenset periode, og kan strømme så mye sport, film eller serier som du bare klarer – uten at du bruker av mobildataen du har inkludert i abonnementet.

Er du for eksempel på hytta uten WiFi, og værgudene har gjort at du må sette fjellturen på vent, kan du kose deg inne med favorittserien din på mobilskjermen i stedet.

Mange begrenser databruken

Begrenser du strømmingen på mobilen fordi jobben betaler? Da er du ikke den eneste. Produkt- og kommersiell direktør i Telia Bedrift, Parisa Yousefi, kan fortelle at mange nordmenn er bekymret for å bruke for mye mobildata på jobbmobilene.

– Mange føler ofte at man blir litt låst til det man får av arbeidsgiver. Med lanseringen av Vipps får man nå mulighet til å kjøpe tilleggstjenester som Data Boost på jobbmobilen fra egen lomme. Vi vet at bedriftsbrukere også er privatkunder 80% av tiden, og da er det viktig å legge til rette for at også de kan bruke mobilen som de vil, forteller Yousefi.

Du kan kjøpe tre typer Data Boost-pakker: Én time for 19 kroner, tre timer for 39 kroner, eller 12 timer for 99 kroner. Da får du ubegrenset mengde med data i det gitte tidsrommet. «Boosten» aktiveres så snart bestillingen er gjort. Kjøp på Min Side eller i Telia-appen.

Se hvor enkelt det er å bestille Data Boost med bedriftsabonnement:

Vipps for bedriftskunder og Data Boost gjelder for kunder på abonnementene Smart Avtalepris, Telia Bedrift og Telia Bedrift Click.

Dette er Data Boost:


  • Strøm så mye sport, film eller serier som du bare klarer i en avgrenset periode.
  • Velg om du vil strømme 1 time for 19 kr, 3 timer for 39 kr eller 12 timer for 99 kr.
  • «Boosten» starter i det du kjøper pakken.
  • Data Boost kan kjøpes via Min Side og i Telia-appen.
  • Vipps har ikke noen påvirkning på bedriftsfakturaen, kjøp ekstra data og betal fra egen lomme.

Var denne siden nyttig?