Like FinAppleiPhone 11
Svart, 64 GB

4.6

(7)

Like FinAppleiPhone 11
Svart, 64 GB

4.6

(7)
Velg farge: Svart

Henter lagerstatus

Velg minne
 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Forsikring
 4. 4
  Tilbehør

Få rabatt på telefonen

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. (Abonnement velges på neste side).

 • Få 1500,- i rabatt
100,-/md.
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Om Like Fin-mobilene

 • LIKE FIN-mobilen din leveres uten lader og hodetelefoner for å gi deg best mulig pris i tilfelle du allerede har dette fra før. Bra for deg, og bra for miljøet! Trenger du dette kan du legge det til over til en gunstig pris.

 • LIKE FIN-mobilen er nøye sjekket og kontrollert

 • 2 års garanti

 • Tilgjengelig med 12 måneders avtaletid for å gi deg best pris.

HER ER HELE KVALITETSSJEKKEN

Følgende funksjoner må fungere:

 • Av og på-knapp.

 • Mobilens knapper og berøringsskjerm.

 • Fingeravtrykksleser.

 • SD-kortspor.

 • AUX-port.

 • Nettverk og wifi-tilkobling.

 • Kamera (front og bak).

 • Høyttalere og mikrofon.

 • Gyrosensor.

 • Ansiktsgjenkjenning (Face ID).

I tillegg har vi sikret følgende:

 • Alt innhold på mobilen er slettet.

 • Mobilen skal ikke være sperret til en mobiloperatør.

 • Mobilen har ingen vannskader.

AKKURAT PASSE MYE AV AKKURAT DET DU VIL HA.

Et nytt dobbelt kamerasystem som fanger mer av det du ser og er glad i. Den raskeste chipen noen gang i en smarttelefon. Heldagsbatteri som lar deg gjøre mer og lade mindre. Og den høyeste videokvaliteten i en smarttelefon, så minnene dine ser flottere ut enn noen gang.

Iphone 11 kommer i fargene lilla, gul, grønn, svart, hvit og (PRODUCT)RED.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE, ANDRE, TREDJE, FJERDE, FEMTE OG SJETTE BLIKK.

 • Superfargerik 6,1-tommers Liquid Retina-helskjerm.

 • Sterk og holdbar aluminium i romfartskvalitet.

 • Nøyaktig formgitt av ett stykke glass.

NÅ SKAL DET GODT GJØRES Å TA DÅRLIGE BILDER.

Helt nytt dobbelt kamerasystem. Ta bildene dine fra vidvinkel til ultravidvinkel. Grensesnittet er redesignet, og bruker det ultravide kameraet for å vise deg hva som foregår utenfor selve søkerammen – så du kan få det med på bildet. Du kan filme og redigere videoer like enkelt som bilder. Dette er verdens mest populære kamera, men med et helt nytt perspektiv.

12 MP vidvinkel

Den nye vidvinkelsensoren har 100 prosent Focus Pixels. Det gir inntil tre ganger raskere autofokus ved dårlige lysforhold.

12 MP ultravidvinkel

Ved å fange opp fire ganger så mye av omgivelsene er den perfekt for landskap, feriebilder, gruppebilder, store interiører og actionbilder.

LØFT NIVÅET PÅ FILMENE DINE HØYT OPP. NED I MINSTE DETALJ.

Du kan filme og redigere video med den høyeste kvaliteten i en smarttelefon. iPhone 11 tar opp krystallklar 4K-video med 60 bps uansett hvilket av kameraene du bruker. Ultravidvinkelkameraet fanger fire ganger mer av motivet, så det passer perfekt til actionbilder, som for eksempel av hunden din når den fanger en frisbee. Hvis du filmer en forestilling – la oss si av barnet ditt som spiller piano – og du zoomer inn, blir lyden også innzoomet. Og nå er det like lett å redigere videoer som bilder.

«OK, SPRE DERE UT LITT, FOLKENS.»

Nytt kamera med ultravidvinkel. Tenk stort – det nye kameraet med ultravidvinkel fanger opp fire ganger mer av omgivelsene. Se for deg storslåtte landskap uten ende. Få med hele scenen og publikum når du er på festival. Og ta feriebilder som viser både familien og utsikten dere reiste 20 000 km for å se.

IKKE NOK LYS? IKKE NOE PROBLEM.

Vi presenterer Nattmodus. Det er slutt på at dårlig lys betyr dårlige bilder. Nattmodus er en ny funksjon som slås på automatisk for å hjelpe deg å ta flotte bilder når lyset er svakt. Du trenger ikke å bruke blits, fargene blir mer naturtro, og bildene blir lysere.

Kraften bak vakre kveldsbilder.

Det er alltid utfordrende for en fotograf å ta gode bilder under dårlige lysforhold. Lukkeren må være åpen lenger, noe som gjør at bildene kan bli uskarpe. Og det er vanskelig å løfte frem detaljer i skyggene uten å overeksponere lyse områder. Og samtidig sikre at hudtoner ser naturlige ut.

I iPhone 11 og iPhone 11 Pro fungerer den nye vidvinkelsensoren sammen med intelligent programvare og A13 Bionic-chipen for å gjøre det som tidligere var umulig på iPhone: å ta detaljrike og vakre bilder under dårlige lysforhold.

Nattmodus slår seg automatisk på når du trenger den – for eksempel på en restaurant med bare levende lys. Når du trykker på utløseren, tar kameraet flere bilder, samtidig som den optiske bildestabilisatoren stabiliserer linsen.

Og så gjør programvaren sitt. Den samler bildene for å korrigere for bevegelser. Legger vekk det som er uskarpt og setter sammen delene som er i fokus. Justerer kontrasten for et mer balansert bilde. Den finjusterer fargene, slik at de ser naturlige ut. Til slutt fjerner den kornete deler og fremhever detaljer – og du får den endelige bildet.

Resultatet? Kveldsbilder som skiller seg ut, med flere detaljer, mindre korn i bildet og en gjengivelse av tid og sted som føles ekte.

PORTRETTULIKHET.

Tenk annerledes når du tar portrettbilder. Med nye typer portretter og flere lyskontrollere virker de to kameraene i iPhone 11 sammen for å skape fantastiske bilder. Og nå kan du bruke Portrettmodus til alle motiver, inkludert bilder av dine beste venner – enten de har to eller fire bein.

Effekten Svart-hvitt high key-lys i iOS 13 gjør portrettene dine til vakre monokromatiske bilder i studiokvalitet. Og med Portrettlyssetting kan du skape den stilen du vil ved å endre lysintensiteten for motivet.

Smart HDR. Gjør alle ansikter fotogene.

Nyeste generasjon Smart HDR. Takket være maskinlæring er Smart HDR mer intelligent enn noen gang. Den registrerer at du tar bilder av mennesker, og behandler dem annerledes enn resten av bildet. Dette gjør at ansikter får vakkert høylys, skyggefulle områder og naturlige hudtoner. Samtidig som den ubeskrivelige solnedgangen i bakgrunnen forblir like flott.

BYTT FRA BILDE TIL VIDEO UTEN Å BYTTE.

Begynn å filme på et øyeblikk med QuickTake. Du kan ta video direkte fra bildemodus bare ved å holde fingeren på utløseren. Sveip så mot høyre for å fortsette opptaket. Hvis du filmer utendørs, vil søkeren følge et motiv i bevegelse, takket være maskinlæringen i A13 Bionic-chipen.

Ta en selfie i sakte film.

Nå kommer slofie. Alt ser tøffere ut med 120 bilder i sekundet – enten du bare sier «iiiiis», vinker eller kaster på håret i vinden. Og nå kan du legge til mer av alt i selfiene dine, takket være det nye 12 MP TrueDepth-kameraet. Bare snu iPhonen til liggende posisjon, så zoomer kameraet automatisk ut, og det blir plass til mer i bildet.

DESIGNET FOR Å TÅLE ALT FRA EN REGNDRÅPE TIL EN RASK DUKKERT.

Det sterkeste glasset i en smarttelefon. Glasset på forsiden og baksiden er herdet med en dobbel ionbytteprosess.

Vannbestandig dobbelt så dypt. iPhone 11 er vannbestandig ned til to meter i opptil 30 minutter. Dette er dobbelt så dypt som for iPhone XR.

ROSER ER RØDE, FIOLER ER FIOLETTE.

Liquid Retina LCD. Den naturtro helskjermen får alt til å se fantastisk ut.

True Tone. Tilpasser hvitbalansen automatisk etter fargetemperaturen til lyset rundt deg.

Trykk eller løft for å vekke. iPhonen din er klar når du er det.

Følbart trykk. Gjør alle slags rutineoppgaver raskere med kontekstuelle menyer og snarveier.

LAD OPP TIL EN LANG DAG.

Heldagsbatteri. Maskinvaren og programvaren fungerer sammen for å gi deg lengst mulig batteritid. Og med hurtiglading er du raskt i gang igjen.

HELPROFF CHIP. AKKURAT SOM PRO.

Både iPhone 11 og iPhone 11 Pro har den raskeste chipen noensinne i en smarttelefon. A13 Bionic er så kraftig at alt du gjør går raskt og sømløst. Den utnytter også energien så effektivt som mulig, slik at batteriet ditt varer lenger. Faktisk er A13 Bionic så avansert at den ligger langt foran andre chiper.

NULL TOMMELTOTTER. FACE ID ER ENKLERE OG SIKRERE ENN TOUCH ID.

Den sikreste ansiktsgjenkjenningen på en smarttelefon. Du kan låse opp iPhonen på et øyeblikk ved å bruke Face ID. Og det er enda tryggere enn Touch ID. Du trenger bare å kaste et blikk på telefonen for å logge deg inn i apper, få tilgang til kontoer og betale med Apple Pay. Og løsningen er rask og enkel å konfigurere.

PERSONVERN

Alt ved iPhone er utviklet for å ivareta personvernet ditt. Face ID verken lagrer eller deler bilder av deg. Når du sender en iMessage-melding eller ringer med FaceTime, er dataene dine krypterte. Og Kart viser deg hvordan du finner frem, uten å dele hvor du har vært.

DELE. FINNE. SPILLE. MED STØRRE PRESISJON ENN NOEN GANG.

Ultrabredbånd-teknologi kommer til iPhone. Den nye Apple-utviklede U1-chipen bruker ultrabredbånd til romforståelse – så iPhone 11 kan registrere den nøyaktige plasseringen til andre U1-utstyrte Apple-enheter. Omtrent som en GPS for stuen din. Så hvis du vil dele filer med noen som bruker AirDrop, peker du bare iPhonen din mot deres. Da vil den personen dukke opp øverst på listen din.

FLERE GODBITER.

Romtilpasset lyd Etterligner surround for å gi en større lydopplevelse.

Dolby Atmos Lyden beveger seg rundt deg i rommet og gir deg følelsen av å være inne i handlingen.

Trådløs lading Legg iPhone på hvilken som helst Qi-lader for å lade den trådløst.

Hurtigladingskapasitet Lad batteriet ditt opp til 50 prosent på 30 minutter med en 18-watts kabel (selges separat).

Raskere WiFi Wi‑Fi 6 (802.11ax) gjør det mulig å laste ned opptil 38 prosent raskere.

LTE i Gigabit-klasse Opptil 30 LTE-bånd for den beste roamingen over hele verden.

Lyddeling Sammenkoble to par med AirPods eller Beats-hodetelefoner til samme iPhone.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Innebygd minne
64 GB
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
COMBI-LIKE-FIN
Annet