Like FinAppleiPhone 11 Pro, Grå, 256 GB

4.3

(7)

Like FinAppleiPhone 11 Pro, Grå, 256 GB

4.3

(7)
Velg farge: Grå

Henter lagerstatus

 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Forsikring
 4. 4
  Tilbehør

Få rabatt på telefonen

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. (Abonnement velges på neste side).

 • Få 1500,- i rabatt
208,-/md.
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Om Like Fin-mobilene

 • LIKE FIN-mobilen din leveres uten lader og hodetelefoner for å gi deg best mulig pris i tilfelle du allerede har dette fra før. Bra for deg, og bra for miljøet! Trenger du dette kan du legge det til over til en gunstig pris.

 • LIKE FIN-mobilen er nøye sjekket og kontrollert

 • 2 års garanti

 • Tilgjengelig med 12 måneders avtaletid for å gi deg best pris.

HER ER HELE KVALITETSSJEKKEN

Følgende funksjoner må fungere:

 • Av og på-knapp.

 • Mobilens knapper og berøringsskjerm.

 • Fingeravtrykksleser.

 • SD-kortspor.

 • AUX-port.

 • Nettverk og wifi-tilkobling.

 • Kamera (front og bak).

 • Høyttalere og mikrofon.

 • Gyrosensor.

 • Ansiktsgjenkjenning (Face ID).

I tillegg har vi sikret følgende:

 • Alt innhold på mobilen er slettet.

 • Mobilen skal ikke være sperret til en mobiloperatør.

 • Mobilen har ingen vannskader.

HER. NÅ. PRO.

Et grensesprengende, trippelt kamerasystem som gir mengder av nye muligheter uten å bli komplisert. En forbedring av batterikapasiteten du aldri har sett maken til. Og en helt utrolig chip, som løfter maskinlæring til et nytt nivå og flytter grensene for hva en smarttelefon kan gjøre. Velkommen til den første iPhonen som har kraft nok til å kalles Pro.

Ett enkelt stykke formgitt glass omslutter kameraene, og sørger for struktur, styrke og stil. Formgitt glass i matt tekstur og rustfritt spesialstål Super Retina XDR-helskjerm: 5,8 tommer på iPhone 11 Pro og 6,5 tommer på iPhone 11 Pro Max. Kommer i fargene gull, stellargrå, sølv og nye midnattsgrønn.

PRO KAMERASYSTEM – BEDRE ENN NOEN GANG. GANGER TRE.

Dette er det første triple kamerasystemet som kombinerer banebrytende teknologi med den intuitive enkelheten til iPhone. Få med deg opptil fire ganger så mye av motivet. Ta flotte bilder i langt svakere lys. Gjør videoopptak i den høyeste kvaliteten som er mulig med en smarttelefon – og rediger dem med de samme verktøyene du bruker til bilder. Du har aldri filmet med noe lignende.

Tre kameraer som ikke føles som tre kameraer.

Da Apple begynte å utvikle et kamerasystem i proffklassen, ville de at de tre kameraene skulle fungere som ett – fullstendig sømløst.

Dette var hovedutfordringen: Selv om de brukte det samme fargesystemet i de tre sensorene, vil ulike kameramoduler variere når det gjelder fargegjengivelse og følsomhet. For å ta hensyn til dette, måtte ingeniørene finkalibrere hvert kamera individuelt for funksjoner som hvitbalanse og eksponering. Deretter gikk de enda lenger, ved å sammenstille de tre kameraene og kalibrere dem på nytt for å tilpasse modul mot modul.

Disse kalibreringene påvirker hvert eneste bilde du tar, i sanntid. Det er som å ta RAW-bilder fra tre ulike kameraer og bearbeide dem for å oppnå samme farge og uttrykk. Bortsett fra at det skjer i brøkdelen av et sekund. Å klare dette i samme øyeblikk som du skifter fra tele til vidvinkel til ultravidvinkel, krever datakraft som bare A13-chipen er i stand til å levere.

Apple ville også at hvert kamera skulle være tilgjengelig når som helst, bare med et lite trykk. Uansett om du tar vanlige bilder eller portretter, gjør videoopptak, filmer med tidsforløp eller i sakte film. I tillegg får du helt sømløse og smidige overganger fra ett kamera til et annet, og en helt unik foto- og videoopplevelse.

Video i 4K

Filme. Rotere. Zoome. Beskjære. Klippe. Belyse. Finpusse. Elske det. Med iPhone 11 Pro får du praktfulle, naturtro videoer, med rikere detaljer og mykere bevegelser. Den enorme prosessorkraften gjør det mulig å filme 4K-video med større toneomfang og forbedret videostabilisering – alt med 60 bps. Og du har mer kreativ kontroll, siden du får med fire ganger så mye av omgivelsene og dessuten kraftige nye redigeringsverktøy å leke deg med. Den høyeste videokvaliteten i noen smarttelefon.

Gratulerer, du er filmklipper. Med iOS 13 kan du redigere video på samme måte som bilder. Rotere, beskjære, autoforbedre, legge til filter, og mer.

Ultravidvinkel

Få med alllllllt og alle. Når det bare ikke er mulig å presse inn hele motivet ditt – zoom ut. Det nye kameraet med ultravidvinkel fanger opp inntil fire ganger mer av omgivelsene enn før. Det er som å rygge – langt bakover – uten å ta et eneste skritt. Majestetiske fjellkjeder, ruvende katedraler og ikoniske skyskrapere blir enkle motiver.

Ultravidvinkel skaper et artistisk perspektiv når du er på nært hold – en profesjonell teknikk det er morsomt å eksperimentere med.

Plasser deg lavt for å gjøre motivet dramatisk og helteaktig. I trange omgivelser er ultravidvinkel som å ta et skritt tilbake, for å få med alt av motivet.

Med et større lerret kan du fange opp mer omfangsrike motiver enn noen gang før. Synsfeltet på 120 grader gjør at ultravidvinkel er perfekt for å fotografere landskap.

Nattmodus – Sterk teknologi for svakt lys.

Fra dempet belysning på restauranten til måneskinn på stranden. Nattmodus bruker intelligent programvare og A13 Bionic-chipen for opptak i svakt lys det ikke har vært mulig å gjøre med iPhone tidligere. Og alt skjer helt automatisk. Du kan også eksperimentere med manuelle innstillinger for å fremheve detaljer og oppnå mindre kornete bilder.

Portrettmodus – Enda proffere portretter.

Med tre kameraer som fungerer sammen, kan du gjøre mer med portrettene dine enn noen gang før. iOS 13 legger til effekten svart-hvitt high key-lys for monokromatiske bilder i studiokvalitet. Og du kan bruke Portrettlyssetting til å justere hvor sterkt lyset skal være, slik at den du fotograferer tar seg godt ut – akkurat som i et studio. Nydelig, ikke sant?

Uansett hvor bildet er tatt, kan effekten svart-hvitt high key-lys forvandle det til et slående studioportrett.

Smart HDR

Du trodde kanskje at bildene dine ikke kunne bli bedre? Den nye generasjonen Smart HDR bruker avanserte algoritmer som justerer lyse og mørke områder i bildet. Nå bruker den også maskinlæring til å registrere ansikter i bildet, og til å lyssette dem intelligent. Det betyr at iPhone 11 Pro automatisk finjusterer detaljer både ved motivet og bakgrunnen. Selv ikke alle digitale speilreflekskameraer klarer dette.

Spill av på nytt

Vær klar når fotomotivet plutselig må filmes. Se for deg at du tar bilder, og så skjer det noe du bare må ha på film. Med QuickTake trenger du ikke å bytte modus. Bare hold fingeren på utløseren for å begynne å ta opp video. Vil du fortsette opptaket? Sveip til høyre. Eller sveip til venstre for å ta en bildesekvens.

Hvorfor ta en selfie når du kan ta en slofie?

Det nye 12 MP TrueDepth-kameraet lar deg lage morsomme selfie-videoer i sakte film med 120 bps, og filme 4K-video med 60 bps. Og når du tar stillbilder, er det bare å vende på iPhonen, så zoomer den ut for å få med seg hele gjengen. Jada, selv selfier kan bli proffere med Pro.

PRO-SKJERM

Super Retina XDR. I skarp kontrast til alt annet. Super Retina XDR-skjermen har ikke bare én, men to maksjusteringer for lysstyrke – og forstår når de skal brukes. Når du er ute i sollys, når den 800 nit – perfekt for å ta og velge bilder i farten. Og for bilder og filmer i XDR justeres skjermen opp til 1200 nit. Det er som å ha Pro Display XDR på iPhonen din.

Spesialtilpasset OLED Få jevne kontrast- og lysforhold, selv i hjørnene.

Stort fargerom Med fargebehandling i hele systemet for utrolig fargegjengivelse.

True Tone Tilpasser hvitbalansen til rommet, så skjermen blir mer behagelig å se på. Følbart trykk__ Lar deg gjøre ting raskere, som å ta selfier uten å åpne Kamera-appen. Trykk eller løft for å vekke, så er iPhonen din klar på et øyeblikk.

Night Shift Kan endre fargene på skjermen hver kveld til den varmere siden av fargespekteret.

Mer effektiv Med opptil 15 prosent, som bidrar til en oppgradering i batteritid du aldri har sett maken til.

Ekte svart Ser spesielt bra ut i Mørk modus i iOS 13.

Lys og mørke, tatt til sitt ytterste.

Den nye Super Retina XDR-skjermen er den beste iPhone-skjermen noen gang. Ikke bare er den mer lyssterk, skarpere og smartere, den er også opptil 15 prosent mer energieffektiv.

Hvordan klarte Apple å forbedre ytelse og effektivitet samtidig? Ettersom hver eneste piksel avgir lys, kan skjermen slå av enkeltpiksler for å skape ekte svart. Kommunikasjonen mellom skjermdriveren og skjermen er også forbedret, og det er brukt mer effektivt OLED-materiale og optimalisert paneldesignen for å oppnå to nye maksjusteringer for lysstyrke – én for sollys og én for bilder og filmer i HDR.

La oss si at du ser på en action-film med en ildkule som eksploderer mot natthimmelen. Super Retina XDR-skjermen vil da øke lysstyrken på pikslene der lyset fra eksplosjonen er, opp til 1200 nit. Samtidig forblir de andre pikslene svarte. Denne kapasiteten til å identifisere de lyseste delene av skjermen og øke lysstyrken til maks, gjør at iPhone 11 Pro gir slående vakre bilder som du ellers bare kan se på en Pro Display XDR-skjerm.

Og siden strømforbruket til skjermen er mer effektivt, bidrar den til lengre batteritid. Så du får litt mer tid til å glede deg over alle de lekre funksjonene

PROFF YTELSE

En chip så avansert at selv Apple må jobbe for å holde følge. A13 Bionic er utviklet med fokus på maskinlæring for hele chipen. Dette åpner for en brukeropplevelse du rett og slett ikke kan få med andre smarttelefoner. Den er faktisk så rask, kraftig og intelligent at den ligger langt foran alle andre chiper. Og gir deg en fordel som nesten er urettferdig.

Den raskeste chipen noen gang i en smarttelefon

64‑bits Fusion Ytelseskjerner behandler komplekse handlinger raskere enn noen gang, mens rutineoppgaver styres til spesialutviklede effektivitetskjerner. Det gir en enorm forbedring i batteritid.

Den raskeste prosessoren i en smarttelefon Prosessorens to ytelseskjerner er opptil 20 prosent raskere og bruker opptil 40 prosent mindre strøm. Og de fire effektivitetskjernene er opptil 20 prosent raskere og bruker opptil 25 prosent mindre strøm.

Den raskeste grafikkprosessoren i en smarttelefon Grafikkchipen fra Apple er opptil 20 prosent raskere og bruker opptil 30 prosent mindre strøm. Perfekt for tunge spill og de nyeste AR-opplevelsene.

Neural Engine for avansert maskinlæring Den Apple-utviklede åttekjerners Neural Engine er opptil 20 prosent raskere og bruker opptil 15 mindre strøm. Den er drivkraften bak det triple kamerasystemet, Face ID, AR-apper og mye mer.

Maskin-læringakseleratorer To nye maskinlæringsakseleratorer på prosessoren kjører matematiske matriser med databehandling opptil seks ganger raskere, slik at prosessoren kan utføre mer enn en billiard instruksjoner i sekundet.

Core ML 3 for maskinlæring i apper For å hjelpe utviklere med å integrere maskinlæringen som ligger i A13 Bionic, samhandler Core ML 3 med ML-kontrolleren om å automatisk sende oppgaver til prosessoren, grafikkprosessoren eller Neural Engine.

DRØMMER DU OM EN TIMES EKSTRA BATTERITID? HER HAR DU FEM.

Den største forbedringen av batteritid noen gang.

 • Opptil 4 timer mer batteritid med iPhone 11 Pro

 • Opptil 5 timer mer batteritid med iPhone 11 Pro Max

 • Opptil 50 % lading på omtrent 30 minutter med hurtiglading

Å hente ut opptil fem timer mer batteritid handler ikke bare om å lage et bedre batteri.1 Det handler om å få hele systemet til å fungere sammen. Alt må endres – batteriet, chipen, skjermen, programvaren – så du får mer ytelse for mindre strøm.

Super Retina XDR-skjermen er opptil 15 prosent mer strømsparende enn skjermen til iPhone XS. iOS 13 bruker den tilpassede ytelseskontrolleren til å sende oppgaver gjennom chipen på mest mulig effektiv måte. Og A13 Bionic bruker fire Apple-utviklede høyeffektive kjerner til dagligdagse oppgaver.

Et annet viktig element er mikrokontrolleren (PMU). Tenk på PMU som et orkester, hvor A13 Bionic er dirigenten. Chipen forteller mikrokontrolleren nøyaktig hva den skal sende hvor i iPhonen, og mikrokontrolleren gjør det med den største nøyaktighet. Resultatet? Forbedret ytelse bare når du trenger det, så iPhonen ikke bruker mer kraft enn nødvendig.

Og alt er gjort for at du skal slippe å tenke på batteritiden.

HELT NED PÅ MOLEKYLNIVÅ FOR Å LAGE HARDERE GLASS

Det sterkeste glasset i en smarttelefon, både på for- og baksiden. Nøyaktig formgitt av ett stykke glass. Dobbelt ionbytte for økt styrke.

VANNSKREKK? PØH.

Den mest vannbestandige iPhonen noen gang. iPhone 11 Pro er vannbestandig (IP68) ned til fire meter i opptil 30 minutter. Den tåler søl av vanlige væsker som kaffe, te og mineralvann. I tillegg sørger presisjonstilpassede pakninger for at den tåler smuss.

KAN DU VÆRE MER NØYAKTIG? KLART DET.

iPhone 11 Pro er den første smarttelefonen med ultrabredbånd for romforståelse. Apple har utviklet den nye U1-chipen, som bruker ultrabredbånd for å registrere den nøyaktige plasseringen til andre U1-utstyrte Apple-enheter. Det er som å gi iPhonen en ekstra sans, og resultatet er imponerende nye funksjoner. Med U1 og iOS 13 kan du peke iPhonen mot en annen, og AirDrop vil prioritere den enheten, så du kan dele filer raskere. Og det er bare begynnelsen.

Nå er Face ID 30 prosent raskere. Den fungerer på lengre hold. Og i ulike vinkler. Og det er fortsatt den sikreste ansiktsautentiseringen i en smarttelefon.

PERSONVERN ER INNEBYGD.

Alt ved iPhone er utviklet for å ivareta personvernet ditt. Face ID-dataene forlater aldri iPhonen, og det lagres aldri sikkerhetskopier i iCloud eller andre steder. Kart viser deg veien, men forteller ingen hvor du er. Hver iMessage-melding du sender er fullstendig kryptert. Bare for å nevne noe.

ENDA MER SOM FÅR FREM NERDEN I DEG.

Dolby Atmos.

Lyden beveger seg rundt deg i rommet, slik at det føles som om du er inne i handlingen.

Romtilpasset lyd.

Skaper en mer omsluttende lydopplevelse, lik den du får på kino.

Lyddeling.

Nå kan du sammenkoble to par AirPods eller Beats-hodetelefoner til samme iPhone på en gang.

Hurtiglading.

Hastverk? Lad opp til 50 prosent på rundt 30 minutter med den inkluderte 18-watts laderen.

Trådløs lading.

Bare legg iPhone 11 Pro på en hvilken som helst Qi-lader.

Raskere Wi‑Fi-hastigheter.

Wi‑Fi 6 (802.11ax) gjør det mulig å laste ned opptil 38 prosent raskere.

Opptil 30 LTE-bånd.

LTE (4G) i Gigabit-klassen – for best iPhone-bruk verden ove

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
COMBI-LIKE-FIN
Annet