Like FinSamsungGalaxy S21
Grå, 128 GB

Like FinSamsungGalaxy S21
Grå, 128 GB

Velg farge: Grå

Henter lagerstatus

 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Forsikring
 4. 4
  Tilbehør

Få rabatt på telefonen

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. (Abonnement velges på neste side).

 • Få 1500,- i rabatt
125,-/md.
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Om Like Fin-mobilene

 • LIKE FIN-mobilen din leveres uten lader og hodetelefoner for å gi deg best mulig pris i tilfelle du allerede har dette fra før. Bra for deg, og bra for miljøet! Trenger du dette kan du legge det til over til en gunstig pris.

 • LIKE FIN-mobilen er nøye sjekket og kontrollert

 • 2 års garanti

 • Tilgjengelig med 12 måneders avtaletid for å gi deg best pris.

HER ER HELE KVALITETSSJEKKEN

Følgende funksjoner må fungere:

 • Av og på-knapp.

 • Mobilens knapper og berøringsskjerm.

 • Fingeravtrykksleser.

 • SD-kortspor.

 • AUX-port.

 • Nettverk og wifi-tilkobling.

 • Kamera (front og bak).

 • Høyttalere og mikrofon.

 • Gyrosensor.

 • Ansiktsgjenkjenning (Face ID).

I tillegg har vi sikret følgende:

 • Alt innhold på mobilen er slettet.

 • Mobilen skal ikke være sperret til en mobiloperatør.

 • Mobilen har ingen vannskader.

Design – ditt uttrykk, ditt avtrykk.

Med sin ikoniske, grenseløse design stiller Galaxy S21 i en klasse for seg. Produsert i solid glass og metall, og preget av en eksklusiv, omsluttende følelse – hver detalj er nøye gjennomtenkt.

Det intelligente kameraet er integrert i selve designen, og den lynraske 120 Hz-skjermen går mykt fra kant til kant med et minimalt hull til kameraet, noe som gjør at du kan nyte enda mer av innholdet. Med de avrundede hjørnene og et smalere format ligger Galaxy S21 godt i hånden. Velg mellom fargene Phantom Black, Phantom Silver og Phantom Violet.

Skjermen – skånsom mot øynene.

Av hensyn til øynene dine tilpasser skjermen seg automatisk slik at den bruker så lite blått lys som mulig – også på dagtid. Dessuten har den et blålysfilter som eliminerer det blå lyset maksimalt, som du kan aktivere når du måtte ønske det.

Sterkt sollys spiller ingen rolle.

Skjermen er så lys at du ser alt innhold skarpt og tydelig, også når solen er på sitt sterkeste. Sammenlignet med S20 Ultra har S21 50 % mer kontrast og 25 % høyere lysstyrke.

Kamera

Mobilen som endrer hvert øyeblikk.

Galaxy S21 er utstyrt med et ekstra skarpt kamera. Og med avansert AI blir jobben din enkel – nå kan du ta bilder og filme på et profesjonelt nivå, uansett hvilket nivå du er på i dag. Med tre kameraer bak i et imponerende samspill er du klar til å ta fantastiske bilder i enhver situasjon. 64 megapiksler, telefoto, ultravidvinkel og dybde. Alt for at du ikke skal gå glipp av noe.

64 MP for imponerende skarphet

Med 64 megapiksler tar Galaxy S21 bilder med imponerende skarphet – og en ekte følelse for detaljer. Den høye oppløsningen betyr blant annet at du kan beskjære og forstørre motivet – og fortsatt få skarpe og detaljrike bilder klare til å deles.

30x zoom tar deg 30 ganger nærmere.

Alt du ser kan du nå komme 30 ganger nærmere gjennom linsen på Galaxy S21. Takket være utviklet AI og enda mer lysfølsomme piksler enn i den allerede zoom-sterke forgjengeren Galaxy S20+, forvandles avstanden nå til nærbilder – og episke øyeblikk direkte i mobilen.

I svakt lys er det mer å forevige.

Ofte inntreffer de mest magiske øyeblikkene etter mørkets frembrudd: Fyrverkerier, solnedganger og festens høydepunkt. Tidligere har det vært vanskelig å forevige disse øyeblikkene med dybde og skarphet fordi det har vært for lite lys – men ikke med Galaxy S21 sitt lysfølsomme kamera.

Kombinasjonen av stor blenderåpning, førsteklasses optikk og store kamerasensorer gjør at det slippes inn mer lys. Og med den banebrytende teknologien Nona Binning, som slår sammen 9 piksler til én, kan lysfølsomheten økes ytterligere og danne det største arealet for lysinnslipp vi noen gang har hatt.

La AI dramatisere virkeligheten i bilder og film.

La kameraets AI gjøre jobben: Den velger ut de beste bildene, klipper sammen de mest actionfylte øyeblikkene, senker hastigheten i de dramatiske sekvensene og tilfører liv i bevegelsene i landskapet. Alt i løpet av ett opptak, slik at du kan dele øyeblikkene som du trodde det var umulig å fange. På proffnivå. Ett opptak fanger de beste og mest spektakulære motivene ved at en sekvens automatisk filmes når du tar et bilde. På bakgrunn av denne sekvensen velger AI ut de beste bildene.

Med Highlight Reel kan du få et spektakulært klipp med de mest actionfylte sekvensene, Dynamic Slow-Mo øker dramatikken gjennom å redusere hastigheten i de hendelsesrike episodene og Cinematic Sky gjør det mulig å skape en imponerende himmel med skyer som beveger seg i sin egen takt. Og dette er bare noen av AI-funksjonene i Galaxy S21. Du trenger med andre ord nesten ikke å gjøre noe selv for å kunne dele en fantastisk virkelighet på proffnivå.

Fang de umulige øyeblikkene med 8K-video – og forvandle dem også til stillbilder

Tidligere var det lett å gå glipp av det perfekte fotoøyeblikket. Slik er det ikke lenger. Galaxy S21 revolusjonerer både film- og fotomulighetene med 8K-video. Det er så stabilt og høyoppløst at det er enkelt å velge ut det perfekte stillbildet – fra en levende video. 8K-video innebærer også en fremtidssikring for alt du skaper, ettersom dette er oppløsningen som blir stadig vanligere på moderne skjermer.

Directors View – din snarvei til regissørstolen.

Stille – opptak. Galaxy S21 gjør deg til regissør. Samtidig som du filmer kan du se hva alle de fire kameraene fanger, velge de mest spektakulære perspektivene og skape ekstraordinære klipp som er klare til å deles direkte. Du kan også veksle mellom hovedkameraet og selfiekameraet, og synes i bildet mens du kommenterer det du filmer live.

3D-analyse tar selfiene dine til et nytt nivå.

En profesjonell fotograf i et studiomiljø – eller du i stuen din. Galaxy S21 gjør selfiene dine enda bedre: Ved hjelp av AI og en 3D-analyse av dybde og dimensjoner skaper kameraet fantastiske portrettbilder. Bakgrunnen gjøres uskarp med bokeh-effekten, og ansiktet ditt kommer i fokus med fantastisk lyssetting.

Galaxy-opplevelser

En mobil for suveren gaming.

Med mer prosessorkraft, bedre grafikk og avansert AI er spillet ditt. 120 Hz-skjermen gir knivskarpe og nyanserte bilder og en spillopplevelse utenom det vanlige. Når du gamer, benyttes maksimale 120 Hz, noe som betyr raskere skjerm, overtak i spille og en bedre følelse. Kombinert med skjermens lynraske berøringsrespons er seieren garantert!

Gaming i skyen med forsterket 5G.

Med Galaxy S21 kan du spille uten spill-PC og konsoll. Dessuten har du tilgang til Xbox Game Pass som ligger i skyen og tilbyr opp mot 100 spill å velge mellom. Du kan også koble til en ekstern håndkontroll og utnytte 5G-nettet og Wi-Fi 6E der det er tilgjengelig. Ekte gamingfølelse med minimal forsinkelse.

Se alt i større format med Interactive Mirror View.

Speil Galaxy S21 mot en kompatibel TV og opplev alt du ser og gjør i mobilen i større format. Retter du kameraet mot deg selv, forvandles TV-en til et speil i hjemmetreningsstudioet ditt og du kan følge dine egne bevegelser i forhold til instruktørens. Eller ta en videosamtale på den store TV-skjermen og se vennene eller kollegene dine enda bedre.

Kraften

120 Hz endrer hele følelsen.

Galaxy S21 har en 120 Hz-skjerm som revolusjonerer opplevelsen. Den raske oppdateringsfrekvensen gir en myk følelse og umiddelbar respons når du bruker skjermen, enten du ruller nedover skjermen, spiller eller skriver en melding.

Skjermen er dessuten dynamisk og styrer oppdateringsfrekvensen etter hva du gjør – og dermed øker batteritiden. For eksempel bruker den 1 Hz når du ikke gjør noe, og den maksimale frekvensen på 120 Hz når du spiller spill.

Selvsagt klar for 5G

Nå er det raskeste nettet her – og vi har vært klare lenge. Galaxy S21 kan utnytte det nye, raske 5G-nettet maksimalt. Også med Wi-Fi 6, der det er tilgjengelig. Alt for at du skal kunne strømme og dele lynraskt, og spille med minimal signalforsinkelse uansett hvor du er.

Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

Batteriet som tilpasser seg etter deg.

Samsungs batterier er ikke bare kraftige, men også intelligente. Ved å lære om og tilpasse seg dine mobilvaner sparer de på strømmen og holder lenger på én lading. Galaxy S21 har selvsagt også teknologi for hurtiglading, der 30 minutter er nok til å lade batteriet til over 50 %.

Intelligent prosessor.

Kraften i en mobil avhenger av mange faktorer. Galaxy S21 er utstyrt med vår hittil raskeste og kraftigste prosessor, på kun 5 nanometer. Men det er ikke det eneste som gjør mobilen rask og effektiv: Programvaren i bunnen er også en veldig viktig del, ikke minst for opplevelsen.

Dessuten har Galaxy S21 mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men også forlenger batteritiden og utnytter minnet mer effektivt. Ettersom Samsung produserer de fleste komponentene i mobiltelefonene selv, kan vi optimalisere dem slik at du både får en god opplevelse og stor kapasitet.

Plass til mer.

Bildene, filmene og favorittseriene – vi har naturligvis gjort plass for alt du setter pris på. Galaxy S21 har opptil 256 GB lagringsplass. Det er mye.

Ultra WideBand er her.

Slutt å lete – nå vet mobilen hvor du har lagt nøklene dine. Den nye teknologien UWB kan på centimeternivå finne "SmartTags" som du har plassert på for eksempel nøkkelknippet. Den finner også andre mobiltelefoner med samme teknologi, noe som muliggjør sikker og nøyaktig deling av bilder og annet materiale med mobiler som befinner seg innenfor en radius på 30 meter.

Trygg med Samsung

Definisjonen av nærmest uknuselig.

Samsung ønsker at skjermen skal holde. Derfor er den fremstilt av det solide og slitesterke Gorilla Glass Victus.

Vann- og støvbestandig.

Galaxy S21 er naturligvis støv- og vannbestandige i henhold til IP68, noe som blant annet betyr at den tåler en vanndybde på opptil 1,5 meter i 30 minutter.

Bare du kan låse opp.

Det er ditt ansikt mobilen gjenkjenner. Og fingeravtrykkleseren er nå blitt enklere tilgjengelig og 1,8 ganger større. Det vil si enda enklere sikkerhet.

Privat forblir privat med Samsung Knox.

Galaxy S21 er utstyrt med Samsung Knox, som beskytter dine verdifulle og personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag fra maskinvare til programvare for at bare du skal ha tilgang til det som er ditt.

En åpen verden med Samsung.

Samsung står for åpenhet og åpne plattformer. Med nye Galaxy S21+ får du enkelt tilgang til oppkoblede produkter og tjenester fra både Samsung og andre produsenter. Med Galaxy S21 blir du en del av en åpnere verden!

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
Tilkobling
5G nettverk
Ja
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
COMBI-LIKE-FIN
Annet