SamsungGalaxy XCover6 Pro
Svart, 128 GB

5

(1)

0

SamsungGalaxy XCover6 Pro
Svart, 128 GB

5

(1)

0
Velg farge: Svart

Henter lagerstatus

  1. 1
    Betaling
  2. 2
    Abonnement
  3. 3
    Forsikring

Bytt telefon hvert år

Er du opptatt av den nyeste teknologien, eller liker å prøve noe nytt? Med SVITSJ kan du bytte telefon hver 12. måned. Du kan når som helst endre ditt abonnement etter dine behov. Skjermforsikring er inkludert.

369,-/md
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 8856,-

Robust design for barske forhold

Enkel, men robust design

Samsung Galaxy XCover 6 Pro er slank og letthåndterilg – samtidig som den er så robust at den tåler barske forhold. Med de lett tilgjengelige knappene får du rask tilgang til funksjoner og apper du bruker ofte.

Stor, rask skjerm

Den store 6,6" FHD+ TFT LCD-skjermen er også veldig rask, med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz. Du får en optimal opplevelse av bilder, kart og annet visuelt innhold – også når du jobber i felten.

Solid Gorilla Glass Victus

Det solide Gorilla-glasset er bestandig mot visse riper* og gjør Galaxy XCover 6 Pro til din robuste jobbpartner uansett hvor du befinner deg.

*Denne testen er et resultat av LCD-materiale separat utført av Corning. Merk derfor at resultatene for XCover 6 Pro kan være annerledes.

Robust i henhold til militær standard**

Galaxy XCover 6 Pro er IP68-klassifisert* og standardisert i henhold til MIL-STD 810H3. Det betyr at den tåler barske forhold og er beskyttet mot både støv og til en viss grad vann. Galaxy XCover 6 Pro tilbyr praktiske løsninger som gjør at du kan ligge et steg foran.

*Galaxy XCover 6 Pro er IP68-klassifisert. Basert på tester der produktene er nedsenket i opptil 1,5 meter ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke til bruk på stranden eller i bassenger. **3 MIL-STD 810H er en standardisert testmetode utviklet av forsvaret i USA for nøyaktig vurdering av enheters begrensninger. Galaxy XCover 6 Pro har gjennomgått åtte av standardtestene i MIL-STD 810H.

Kan beskyttes mot bakterier

Galaxy XCover 6 Pro tåler å bli rengjort med bakteriedrepende rengjøringsmidler* for sterilisering i miljøer der det er påkrevd, for eksempel i helsevesenet.

*Testede rengjøringsmidler: Liquid Ethanol, Ethanol Cotton, Clorox (Chlorine bleach), MediloxHCIO.

Øk produktiviteten maksimalt

Utskiftbart batteri

Galaxy XCover 6 Pro har et kraftig og utskiftbart batteri (selges separat) på opptil 4050 mAh. Det betyr at du raskt kan utvide brukstiden. Med et POGO-ladestativ (selges separat) med opptil fem stasjoner kan du sørge for at XCover 6 Pro alltid er klar.

Glove mode og våte fingre

Med Glove Mode kan du navigere med både tynne hansker og våte fingre. Programmerbare sideknapper Opprett raske snarveier til appene og funksjonene du bruker ofte ved hjelp av de programmerbare sideknappene.

Snakk direkte med Push-to-talk

Med PPT-appen kan du snakke direkte med kollegene dine ved hjelp av et knappetrykk. Nå har vi dessuten gjort lyden bedre, slik at den kan bli skikkelig høy når du oppholder deg i støyende omgivelser.

Skann med Knox Capture

Galaxy XCover 6 Pro er mildest talt allsidig, og kan også brukes til å skanne strekkoder direkte inn i firmaappen.

Lys opp arbeidsdagen

XCover 6 Pro har en lommelykt med doble LED-pærer – praktisk når lyset er svakt. Kraftfullt kamera, både foran og bak Galaxy XCover 6 Pro har to kameraer som leverer god kvalitet.

Effektiviserer arbeidet

Alt går fort Med den høytytende 6 nm-prosessoren Qualcomm Snapdragon 778G utfører du jobben mer effektivt. CPU er 2,2 ganger raskere6 og GPU er 3 ganger raskere*, noe som gjør stor forskjell i ytelsen hos Galaxy XCover 6 Pro.

*Sammenlignet med tidligere generasjons chipset. Basert på Geekbench5 singel- og multigeometriske middelpoeng. Faktisk ytelse kan variere avhengig av testforhold.

PC-følelse med DeX

Galaxy XCover 6 Pro er Samsungs første robuste mobil som tilbyr DeX, det vil si mulighet til å jobbe på en ekstra skjerm med mus6 og kunne bruke flere apper samtidig. Du kan altså ha videomøte samtidig som du sender og mottar e-post og meldinger – og opprette, sende og dele dokumenter.

Maksimalt med plass

Du har mye plass til å lagre og dele høyoppløste bilder og videoer: Internminne 128 GB, 6 GB RAM og mulighet til å utvide med eksternt minnekort opptil 1 TB5.

Nå går det veldig fort

Galaxy XCover 6 Pro har støtte for det lynraske 5G-nettet og Wi-Fi 6E*. Det betyr høyere effektivitet, gjennomstrømning og sikkerhet i alt du gjør. Med Wi-fi 6E går nedlastingen raskere og forsinkelsen blir mindre.

*Tilgang til 5G avhenger av dekning og andre forhold. Wi-Fi 6E krever en Wi-Fi 6-klar ruter.

Sikkerhet

Sikkerhet av høy klasse med Samsung Knox

Via Samsung Knox har Galaxy XCover 6 Pro flere lag med sikkerhet for å beskytte innholdet ditt. Med beskyttelse i sanntid og fortløpende sikkerhetskorrigeringer er Galaxy XCover 6 Pro alltid beskyttet.

One UI forenkler og forsvarer

One UI frigjør potensialet i Galaxy XCover 6 Pro, slik at den blir enda enklere å bruke. Apper og funksjoner som du bruker ofte, blir automatisk lett tilgjengelige. Styrk sikkerheten når du deler og oppbevarer filer, bilder og videoer med Secure Folder og Private Share.

Sikker biometrisk opplåsing

Du åpner Galaxy XCover 6 Pro raskt og sikkert med avlesing av fingeravtrykk på startknappen og ved hjelp av ansiktsgjenkjenning.

Øk styrken

Du kan redusere risikoen for skader ved å beskytte mobilen med et ekstra solid etui (selges separat).

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
Tilkobling
5G nettverk
Ja
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
NANO
Annet

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid