SamsungGalaxy XCover7
Svart, 128 GB

SamsungGalaxy XCover7
Svart, 128 GB

Velg farge: Svart

Henter lagerstatus

Velg minne
 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Forsikring

Bytt telefon hvert år

Er du opptatt av den nyeste teknologien, eller liker å prøve noe nytt? Med SVITSJ kan du bytte telefon hver 12. måned. Du kan når som helst endre ditt abonnement etter dine behov. Skjermforsikring er inkludert.

239,-/md
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 5736,-

Up your business game

Pålitelighet er ofte en av de viktigste egenskapene på jobben. Derfor finnes Samsung Galaxy XCover7 – en enkel, brukervennlig og robust mobil. Det velprøvde, robuste designet¹ er klar for alle dagens utfordringer. IP68-klassifisering² gjør XCover7 godt rustet for krevende utendørsforhold, med støv, fuktighet og ulike temperaturer. Den er bygget for å tåle et fall på opptil 1,5 meter og kan brukes både med våte fingre og tynne hansker ved behov.

XCover7 tilbyr høye hastigheter med 5G, og har et smart, byttbart batteri³ med hurtiglading. I tillegg er den sikkerhetsklassifisert gjennom Knox Vault for å holde dataene dine private, og du kan jobbe mer produktivt med hurtigåpning av apper, en praktisk strekkodeleser og et sømløst samarbeid mellom mobilen og PC-en via Link to Windows.

Og selvfølgelig fungerer Galaxy XCover7 også like bra på fritiden.

 • En del av Enterprise Edition, som forenkler og effektiviserer administrasjonen for bedrifter

 • Velprøvd robust design¹ med IP68-klassifisering²

 • Smart, kraftig og byttbart batteri³

 • Lett å jobbe med hurtigåpning av apper og berøringsfølsom skjerm

 • Rask og pålitelig takket være kompatibilitet med 5G⁴- og Wi-Fi 6E-nettverk⁵

 • Knox Vault holder dataene dine private

¹MIL-STD 810H er en standardisert testmetode utviklet av det amerikanske forsvaret for nøyaktig vurdering av enheters begrensninger. Galaxy XCover7 har gjennomført 22 av MIL-STD 810H-standardtestene. ²Galaxy Galaxy XCover7 er IP68-klassifisert. Basert på testforhold ned til 1,5 meters dybde i ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke til bruk på stranden eller i basseng. ³Selges separat. Batteritiden kan variere avhengig av bruk. ⁴Klargjort for 5G-nettverk. Kontakt operatøren din for mer informasjon om lansering, tilgjengelighet og støtte når det gjelder din modell. Alle modeller er kompatible med 4G-, 3G- og 2G-nettverk. Oppkobling krever kompatibelt abonnement, noe som kan medføre ekstrakostnader. ⁵Krever en Wi-Fi 6-aktivert ruter.

Dimensjoner
Bredde
80,1mm
Dybde
10,2mm
Lengde
169mm
Vekt
Vekt
240g
Skjerm
Skjermglass
Gorilla® Glass Victus+
Skjermoppløsning, PPI
400ppi
Skjermstørrelse
6,6 tommer
Skjermtype
FHD+ TFT LCD, opptil 60 Hz
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
50MP
Selfiekamera fotokvalitet
5MP
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
6 GB
Tilkobling
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Bluetooth 5.3
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Prosessor
Mediatek MT6835V/ZA
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
4050mAh
Simkorttype
Annet
Hurtiglading
Hurtiglading (15 W) med støttet adapter
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP68
Robust
Ja
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid