Hodetelefoner

Hodetelefoner med Bluetooth til din mobil. Vi har både Apple AirPods og Galaxy Buds.

Lydtilbehør hos Telia: Hodetelefoner og ørepropper

Nye hodetelefoner, og mye å velge i? Bare rolig, Telia har alt du trenger. Fra bassdrevne ørepropper til støydempende hodetelefoner - utvalget vårt kombinerer høy kvalitet med den nyeste teknologien og sikrer en uslåelig lydopplevelse.

Ørepropper: Topp lyd, rett i lomma

På jakt etter de ideelle øreproppene? Vi har et bredt spekter, fra enkle modeller for daglig bruk til høykvalitets ørepropper med støydemping. Perfekte for pendling, trening, eller bare for å nyte musikk i fred. Våre ørepropper gir klar og detaljrik lyd selv på farten.

Hodetelefoner: Omgitt av kvalitetslyd

Våre hodetelefoner, fra kompakte on-ear-modeller til over-ear for den ultimate lydopplevelsen, gir et rikt lydbilde som tilfredsstiller selv den mest kresne lytter. For dere som virkelig vil nyte kvalitetslyd, tilbyr vi hodetelefoner med avansert støydemping som effektivt stenger ut hverdagens kjas og mas. Kos deg!

Trådløst = frihet

Våre trådløse ørepropper og hodetelefoner kommer naturligvis med Bluetooth. Du beholder du full bevegelsesfrihet, uten kompromisser på lydkvaliteten. Opplev ekte trådløs komfort med batteritid som varer hele dagen, slik at du aldri går glipp av en beat igjen.

Støydempende ørepropper: Stillhet møter kvalitet

Når du virkelig trenger å fokusere eller drømme deg bort i musikken, er støydempende ørepropper det perfekte valget. Med teknologi som aktivt reduserer uønsket bakgrunnsstøy, kan du nyte favorittmusikken din uten avbrytelser.

En verden av lyd – på dine betingelser

Hos Telia finner du hodetelefoner og ørepropper som leverer overlegen lydkvalitet, designet for å matche din personlighet. Enten du er ute etter noe diskret for hverdagsbruk, eller et sett hodetelefoner som kan levere studiokvalitet hjemme, har vi det du trenger.

Besøk Telia i dag og finn de perfekte hodetelefonene eller øreproppene som lar deg oppleve musikk, podkaster, og samtaler med krystallklar lyd.