Høyttalere

Høyttalere med Bluetooth som kan kobles til din mobil.

Maksimer lydopplevelsen med Telia

Musikk og lyd spiller en viktig rolle i hverdagen. Derfor tilbyr Telia kvalitetshøyttalere spesielt designet for mobilbruk. Bluetooth-høyttalere som gir deg friheten til å nyte musikk, podcaster og samtaler med krystallklar lyd, uansett hvor du er.

Bluetooth-høyttalere: Ta med deg musikken

Telia tilbyr et bredt utvalg av bluetooth-høyttalere som gir deg fantastisk lyd i bærbart format. Perfekt for hjemmet, kontoret, eller når du er på farten.

Mobilhøyttalere: Designet for din livsstil

Våre mobilhøyttalere er ikke bare designet for å låte bra – de må også passe dine behov og livsstil. Robuste, vannbestandige modeller og elegante design – finn din perfekte lydkilde.

Smarte høyttalere: Mer enn bare musikk

Se Telias utvalg av smarte høyttalere. Med disse høyttalerne forvandles hjemmet ditt til en eneste stor lytteopplevelse! Du styrer alle de smarte enhetene dine fra telefonen

Trådløs høyttaler: Lyd hvor som helst

Glem kabler og rot! Nå kan du enkelt plassere høyttaleren din hvor som helst og fortsatt nyte topp lydkvalitet. Fest i hagen, en tur på stranden – eller som en fast følgesvenn i stuen. Våre trådløse høyttalere er der for deg når du trenger dem.

Enkel tilkobling, ubegrenset lytting

Å koble opp våre trådløse høyttalere er enkelt. Med Bluetooth-teknologien pares enheten med telefonen din, og du er klar til å spille av hva du vil. Våre høyttalere støtter også WiFi for enda større fleksibilitet og rekkevidde hjemme.

Besøk Telia i dag for å utforske vårt omfattende utvalg av høyttalere designet for den moderne mobilbrukeren.