5497_4F_PP_ThisIs-Tagline_NORDICS_Horiz_(RGB)(NO).jpg

Paramount+

Nå relanseres Paramount+ med mengder av nytt innhold. Her finner du noen utvalgte høydepunkter, og info hva som er nytt i tjenesten fra Paramount.

Og du? I hele april har alle fri tilgang til Paramount+ via Telia Play!

 

Paramount+ på et helt nytt nivå

Unike historier. De største stjernene. Maksimal underholdning. I løpet av 2021 kan du strømme over 6000 episoder og filmer fra en bred samling av eksklusive serier, populære filmer, spennende dokumentarer og helt nytt originalinnhold.

Her finnes underholdning for hele familien med mengder av barneinnhold for store og små. Len deg tilbake, slapp av og gjør deg klar for Paramount+ – "A Mountain of Entertainment".

Collage med logoer fra distributører for Paramount+

Alt dette får du i nye Paramount+

  • Se på originale serier. Hopp rett inn i en serie som The Twilight Zone og The Good Fight og nye, eksklusive serier som Becoming a God in Central Florida og Coroner.
  • Se publikumsfavoritter - fra eksklusive serier som Yellowstone og Two Weeks to Live til store serier som Dexter, The Affair og Ray Donovan.
  • Oppdag (eller gjenoppdag) de største filmene fra Hollywood, fra nye produksjoner som Capone, Ecape from Pretoria og Tesla til klassikere som Mission: Impossible og Gudfaren-triologien. 
  • Sluk tusenvis med episoder av kjente serier og realityfavoritter som The Hills: New Beginning og Catfish. 
  • Underhold barna. Sjekk ut hundrevis av episoder fra Nickelodeon og Nick Jr. Inkludert helt nye serier som Camp Korall: SvampeBobs underår og populære favoritter som Paw Patrol og Dora utforskeren. Nevnte vi at vi har foreldrekontroll? Bruk den for ekstra sikkerhet.

De beste seriene

Med Paramount+ er det lett å finne noe å se på for alle i familien. Har du fått med deg for eksempel serier fra Showtime, eller CBS? Her er våre favoritter:

The Twilight Zone er en Paramount+ Original Series, som tar originalshowets bakgrunn i sosialbevisst historiefortelling til et moderne publikum ved å utforske menneskehetens tilstand og vise dagens moderne kultur gjennom et forstørrelsesglass.

Coroner er en Exclusive Series: Når sønnen forlater redet, farens hukommelse svikter og en kjæreste blir konfrontert med sin egen lek med døden, fortsetter rettsmedisineren Jenny Cooper å snakke for de døde for å beskytte de levende.

The Twilight Zone / Coroner. Paramount+

Masse gøy for store og små barn

Med barneinnhold fra Paramount+ får du unike historier, de største stjernene og gjensyn med kjente karakterer. Her er det noe for små barn, store barn og alle oss andre!

Utvalgte filmnyheter

Two Weeks to Live

Et 21-årig utskudd flykter fra en kontrollerende mor og deres tilværelse i den skotske villmarken for å ære sin myrdete far. Men et møte med to uheldige brødre vender hennes metodiske plan for hevn til en kamp for å overleve.

Med Maise Williams kjent fra Game of Thrones, og Sian Clifford fra Fleabag. De to første episodene er tilgjengelige allerede nå, resten av sesong 1 slippes uke for uke.

IMDB-score: 6,7

Two Weeks to Live, Paramount+
Escape From Pretoria, Paramount+

Escape from Pretoria

Den sanne historien om de politiske fangene Tim Jenkin og Stephen Lee, to hvite sør-afrikanere som, sammen med andre fanger, lykkes med å rømme fra det beryktede høysikkerhetsfengselet Pretoria i 1979. Dette etter å ha blitt fengslet for anklager om å "produsere og distribuere 18 forskjellige brosjyrer på vegne av forbudte organisasjoner" (inkludert ANC) under apartheidtiden i Sør-Afrika.

På rollelisten: Daniel Radcliffe, Daniel Webber, Ian Hart

IMDB: 6,8

Bølle i trøbbel

Hunden Bølle er født med et kjøttbein av gull i sin munn. Han får alt hans hundehjerte ønsker. Hans eier, en rik baronesse er den snilleste eier man kan tenke seg. Men når hun dør, blir Bølle jaget bort av hennes irriterende familie. Men snart viser det seg at uten han kan de ikke arve noe, så nå må de finne ham igjen.

I mellomtiden har den lykkelige firbeinte vennen landet i et spennende eventyr i byen, med ville hunder, syngende ekorn og en sint pizzabaker. Men så møter Bølle den talentfulle sangeren Zoe som tar seg av ham til Baroness-familien dukker opp. Vil Bølle velge sitt nye liv eller gå tilbake til slottets rike liv sammen med de grådige slektningene?

Bølle i trøbbel. Paramount+

Fri tilgang ut april i Telia Play

Vi elsker at Paramount+ kommer med så mye nytt og spennende innhold – ja dobbelt så mye som før, faktisk! Derfor har vi nå valgt å la alle få fri tilgang – fra nå og ut april – direkte i Telia Play!

Du kan når som helst velge inn Paramount+ via Valgmenyen. På grunn av dobling av innholdet, endres poengsatsen fra 10 til 20 poeng fra og med 1. mai 2021.

Var denne siden nyttig?