Bakgrunnsbilde
Bakgrunnsbilde
Bakgrunnsbilde

Digitale seminarer om teknologi, digitalisering og innovasjon

Teknologi kan gjøre fantastiske ting, og ved å dele kunnskap og erfaringer kan vi ta verden fremover. Derfor inviterer vi deg til å delta på digitale seminarer med noen av de klokeste hodene innen innovasjon og digitalisering - helt kostnadsfritt.

Tidligere Telia Talks

 

Deling av kompetanse

Ny teknologi og kreative løsninger kan gjøre verden grønnere, samfunnet rikere og verden tryggere. Smarte løsninger kan bidra til alt fra mindre forurensninger og tryggere bilveier, til en mer sømløs hverdag for hver og en av oss. Skal vi gjøre en forskjell, må vi jobbe sammen. I Telia tror vi på å dele kompetanse, på å skape resultater sammen. Derfor har vi skapt et univers der de fremste på hvert sitt felt, inviteres inn for å dele hvordan de jobber innovativt med teknologi.

Vi ønsker å invitere inn til oss! Ved å arrangere gratis, inspirerende og innholdsrike konferanser — og til å bli bedre kjent med nettopp DEG, mens vi diskuterer muligheter og utfordringer over en kaffekopp. Først i vårt digitale univers, men etter hvert skal det bli fantastisk å treffes off screen, også!

 

Dette er Telia Talks

Telia Talks er en verden av spennende digitale mini-konferanser, med Q&A og paneldiskusjoner, som kan følges live eller on demand.
I tiden som kommer vil du kunne oppleve foredrag innen blant annet 5G og konnektivitet, digitalisering, AI, digital sikkerhet, innovasjon og bærekraft. Foredragsholderne du vil møte er blant de beste på sitt felt, hentet både internt og eksternt.

I en travel hverdag vet vi at du stiller høye krav til hva du bruker tiden på. Vi presenterer korte, informative og relevante diskusjoner og foredrag på ca. 50-60 min — om utvalgte tema som er aktuelle akkurat nå.

 

Slik gjennomføres Telia TalkS

 

Kontakt oss

Har du spørsmål eller innspill til temaer du ønsker å høre om?
Da vil vi gjerne høre fra deg. Fyll ut skjema under. 

Del Telia Talks med nettverket ditt

facebook.png

kinkedin.png