Bakgrunnsbilde

Telia talks

Digitale seminarer om teknologi, digitalisering og innovasjon

Bakgrunnsbilde

Telia talks

Digitale seminarer om teknologi, digitalisering og innovasjon

Telia talks

Digitale seminarer om teknologi, digitalisering og innovasjon

Bakgrunnsbilde


Teknologi kan gjøre fantastiske ting, og ved å dele kunnskap og erfaringer kan vi ta verden fremover. Derfor inviterer vi deg til å delta på digitale seminarer med noen av de klokeste hodene innen innovasjon og digitalisering - helt kostnadsfritt.

CROWD INSIGHTS GIR VERDIFULL INNSIKT

Bevegelsesmønstre avdekker atferdsmønstre. Hvor reiser folk til og fra – og når? Hvordan beveger folk seg på arrangementer? Hvor kommer turistene fra? Hvordan handler folk?

Gjennom mobilsignaler kan vi kartlegge menneskers adferdsmønstre i by og land, og det er dette som er Crowd Insights.

Å bruke mobildata til å forstå hvordan vi beveger oss og hvor vi samles, har virkelig vist sin verdi under pandemien. Men Crowd Insights kan også skape verdi for en rekke andre samfunns- og forretningsområder. Det er nøkkelen for alt fra smittesporing til byutvikling.

I dette webinaret forteller Tom Henriksen, som jobber med forretningsutvikling på bevegelsesmønstre i Telia, hvilket potensial denne type data kan gi ulike samfunns- og forretningsområder.

I den påfølgende paneldebatten møter du også Osman Ibrahim fra Oslo Kommune og Astrid Hvattum fra Geodata, som deler sine erfaringer med bevegelsesinnsikt ved bruk av mobildata som datakilde.

Hør hvordan din bedrift kan benytte seg av data om bevegelsesmønstre.

Du møter:

3pebbles-1220x440-2.jpg

 

 

Tidligere Telia Talks

 

Deling av kompetanse

Ny teknologi og kreative løsninger kan gjøre verden grønnere, samfunnet rikere og verden tryggere. Smarte løsninger kan bidra til alt fra mindre forurensninger og tryggere bilveier, til en mer sømløs hverdag for hver og en av oss. Skal vi gjøre en forskjell, må vi jobbe sammen. I Telia tror vi på å dele kompetanse, på å skape resultater sammen. Derfor har vi skapt et univers der de fremste på hvert sitt felt, inviteres inn for å dele hvordan de jobber innovativt med teknologi.

Vi ønsker å invitere inn til oss! Ved å arrangere gratis, inspirerende og innholdsrike konferanser — og til å bli bedre kjent med nettopp DEG, mens vi diskuterer muligheter og utfordringer over en kaffekopp. Først i vårt digitale univers, men etter hvert skal det bli fantastisk å treffes off screen, også!

 

Dette er Telia Talks

Telia Talks er en verden av spennende digitale mini-konferanser, med Q&A og paneldiskusjoner, som kan følges live eller on demand.
I tiden som kommer vil du kunne oppleve foredrag innen blant annet 5G og konnektivitet, digitalisering, AI, digital sikkerhet, innovasjon og bærekraft. Foredragsholderne du vil møte er blant de beste på sitt felt, hentet både internt og eksternt.

I en travel hverdag vet vi at du stiller høye krav til hva du bruker tiden på. Vi presenterer korte, informative og relevante diskusjoner og foredrag på ca. 50-60 min — om utvalgte tema som er aktuelle akkurat nå.

 

Slik gjennomføres Telia TalkS

 

Kontakt oss

Har du spørsmål eller innspill til temaer du ønsker å høre om?
Da vil vi gjerne høre fra deg. Fyll ut skjema under. 

Del Telia Talks med nettverket ditt

facebook.png

kinkedin.png