Trådløst bredbånd

Hvis du bor eller har hytte et sted utenfor vårt fastnett kan du få Trådløst Bredbånd via mobilnettet, med 4G eller 5G.

Våre Trådløst bredbånd-abonnement

Om du kan få Trådløst bredbånd over 4G eller 5G avhenger av din adresse, men du kan uansett være trygg på at du får nok fart for dine behov. Hvis du bor eller har hytte i et område hvor vi snart bygger ut 5G kan du bestille en 5G-klar antenne, slik at du enkelt kan oppgradere fra 4G- til 5G-hastigheter*.

Trådløst Bredbånd hjemme  

*Signalkrav for Trådløst Bredbånd 100, 200 og 300 Mbit/s må være oppfylt på adressen innen oppgradering til 5G. Ikke alle adresser med 5G-dekning oppfyller signalkrav for å få hastigheter på 100 Mbit/s eller høyere.

Trådløst Bredbånd på hytta 

Så enkelt får du Trådløst Bredbånd

Våre dyktige installatører kommer hjem til deg og sørger for riktig plassering av den utvendige mottakeren – der signalet er best. En liten og nett antenneboks monteres på husveggen og sikrer sterke signaler inn i huset.

Vi sørger for at nettet er sterkt og stabilt før vi reiser. Best av alt: Vi trenger ikke å grave i hagen eller nærområdet for å få koblet deg på nett.

 

Moderne utstyr gir stabilt nett

Bestiller du Trådløst Bredbånd får du med topp moderne utstyr, som sikrer deg god dekning og fart.

  • Den utvendige antenneboksen tar i mot signaler fra mobilnettet. Dette gir minst tre ganger så sterkt signal som innendørs mottakere.
  • Nyeste standard Wifi 6 ruter gir deg høyere hastighet, økt stabilitet og bedre rekkevidde. Du kan også koble på hele 5 enheter direkte.

Hold familien trygg på nett

Bestiller du trådløst bredbånd hos oss får du tilgang til en komplett pakke for familiens digitale sikkerhet og en skyløsning for trygg oppbevaring av verdifulle filer og bilder. 

5G kort fortalt

Alt du vil vite om 5G

Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Bergen, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei. Følg utbyggingen, sjekk om du har 5G-dekning og se hva 5G vil bety for deg.

Enklere hverdag med Trådløst bredbånd via 5G

Se erfaringene til vår testfamilie, som har testet Trådløst Bredbånd via 5G-nettet. Les hvordan den nye hverdagen ble enklere med 5G, når alle skal på nett samtidig. 

Spørsmål og svar 

Løsningen er på flere måter lik. Ved installasjon monteres det en utvendig antenne på husveggen, som gir signaler til en innendørs mottaker. Enhetene i hjemmet kobler du til en trådløs ruter med den nyeste wifi-standarden, wifi 6.

Forskjellen på 4G og 5G er farten på bredbåndet. 5G leverer raskere nett med mindre forsinkelser enn 4G, fordi kapasiteten i 5G-nettet er større.

Trådløst Bredbånd via 5G leverer hastigheter opp til 300 Mbps. Med høyere fart, lavere forsinkelser og mer kapasitet i nettet, kan du strømme, surfe, jobbe og spille uten bekymringer.

Det er enkelt å bli kunde hos oss. Etter bestilling ringer vi deg for å finne en tid det passer for installasjon. På installasjonsdagen installerer og monterer vi alt. Montøren drar ikke fra boligen din før du er på nett. Det eneste du trenger å gjøre er å være hjemme.

Trådløst bredbånd via 5G blir først tilgjengelig i Trondheim, og vil snart være tilgjengelig i Oslo, Bergen og Lillestrøm. Nye områder åpnes fortløpende sammen med utbyggingen av 5G-nettet vårt. Følg utviklingen av 5G-utbyggingen.

For å sikre gode brukeropplevelser og de høyeste hastightene, er Trådløst Bredbånd bare tilgjengelig der hjemmet er plassert nær nok en mobil basestasjon, og det ikke er hindringer som blokkerer signalet.

Din nærmeste basestasjon må også ha nok kapasitet for at du skal få gode hastigheter. Basestasjonene har kun kapasitet til et gitt antall kunder, og antallet varierer fra område til område. Ønsker du å bestille, anbefaler vi deg derfor å være rask.

Kunder på 4G kan oppgradere til 5G bredbånd når 5G bredbånd blir tilgjengelig på adressen, gitt at signalkrav for hastigheter fra 100 Mbit/s og høyere er innfridd.

Antennen du har på husveggen må byttes for å kunne motta 5G-signaler, med mindre du har skaffet deg en 5G-klar antenne.

For mange dekker de hastighetene vi tilbyr på 4G behovene i husholdningen. Våre hastigheter på 4G gir kapasitet nok til å kunne strømme filmer og serier fra flere enheter samtidig.

Spørsmål om trådløst bredbånd?

Hvorvidt du kan få trådløst bredbånd eller ikke, avhenger av om ditt hus har god nok 4G eller 5G-dekning. Har du spørsmål om trådløst bredbånd eller er nysgjerrig på når du kan få trådløst bredbånd med 5G? Meld din interesse her. 

 

Var denne siden nyttig?