Trådløst bredbånd

Bor du et sted utenfor vårt fastnett kan du få Trådløst Bredbånd via mobilnettet. En liten antenne på husveggen gir deg et moderne hjemmenett. Og det beste av alt – du slipper å grave inn til boligen. 

Bakgrunnsbilde


Våre bredbåndsabonnement

Hastigheten du behøver avhenger av hvordan du bruker nettet og hvor mange som skal på nett samtidig. I alle abonnementene får du inkludert en utendørs antenneboks, innendørs Wifi 6 og Trygg på nett pakken - en digital sikkerhetspakke for hele familien. 


Etableringskostnad på kr 699,- inkludert montering kommer i tillegg. Abonnementetene har 12 md bindingstid.

Så enkelt får du Trådløst Bredbånd hjemme

Våre dyktige installatører kommer hjem til deg og sørger for riktig plassering av den utvendige mottakeren – der signalet er best. En liten og nett antenneboks monteres på husveggen og sikrer sterke signaler inn i huset.

Vi sørger for at nettet er sterkt og stabilt før vi reiser. Best av alt: Vi trenger ikke å grave i hagen eller nærområdet for å få koblet deg på nett.

 

Moderne utstyr gir stabilt nett

Bestiller du Trådløst Bredbånd får du med topp moderne utstyr, som sikrer deg god dekning og fart.

  • Den utvendige antenneboksen tar i mot signaler fra mobilnettet. Dette gir minst tre ganger så sterkt signal som innendørs mottakere.
  • Nyeste standard Wifi 6 ruter gir deg høyere hastighet, økt stabilitet og bedre rekkevidde. Du kan også koble på hele 5 enheter direkte.

Hold familien trygg på nett

Bestiller du trådløst bredbånd hos oss får du tilgang til en komplett pakke for familiens digitale sikkerhet og en skyløsning for trygg oppbevaring av verdifulle filer og bilder. 

 

Meld interesse her

Ikke alle kan få trådløst bredbånd fra Telia. Det kommer an på om ditt hus har god nok 4G-dekning. Send din info her, så sjekker vi gjerne hva vi kan tilby deg.

Var denne siden nyttig?