Kampanje

Kjøp Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra, S23FE, Z Flip5 eller Z Fold 5 med abonnement med Ubegrenset Data og få minst 3500,- i rabatt.

Rabatten gjelder ved kjøp med Telia X og 12 md. rabattavtale, så langt lageret rekker. Andre rabatter ved tegning av andre abonnement.

Sommerkampanje

SamsungGalaxy S24 Ultra
Titanium Black, 256 GB

4.6

(45)

Kampanje

Kjøp Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra, S23FE, Z Flip5 eller Z Fold 5 med abonnement med Ubegrenset Data og få minst 3500,- i rabatt.

Rabatten gjelder ved kjøp med Telia X og 12 md. rabattavtale, så langt lageret rekker. Andre rabatter ved tegning av andre abonnement.

Sommerkampanje

SamsungGalaxy S24 Ultra
Titanium Black, 256 GB

4.6

(45)

Velg farge: Titanium Black

Kampanje

Kjøp Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra, S23FE, Z Flip5 eller Z Fold 5 med abonnement med Ubegrenset Data og få minst 3500,- i rabatt.

Rabatten gjelder ved kjøp med Telia X og 12 md. rabattavtale, så langt lageret rekker. Andre rabatter ved tegning av andre abonnement.


Henter lagerstatus

 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Forsikring
 4. 4
  Tilbehør

Få rabatt på telefonen

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Abonnement kommer i tillegg og velges på neste steg.

 • Få 4000,- i rabatt
583,-/md.
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Samsung S24-serien leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

tek-no-9 5-imponerende-anbefalt

Flaggskipet hvor alt er skrudd til maks. TEK.no, 21. januar 2024

Galaxy AI er her

galaxy-ai-is-here-s24-ultra

Fremtiden er her – i dag. En ny æra av mobiltelefoner er her. Galaxy AI* endrer bildet på hva en Samsung mobiltelefon kan gjøre, og forandrer hvordan vi skaper, connecter og kommuniserer. En nyhet som ikke bare forandrer hverdagen din, men også tar deg inn i en ny æra slik at du kan oppleve hva fremtiden har å by på – i dag.

*Galaxy AI-funksjoner vil tilbys uten kostnad til minst slutten av 2025 på støttede Samsung Galaxy-enheter.

Live Translate – kommuniser enklere

ultra-live-translate

Få en rask oversettelse på direkten under neste mobilsamtale. Like enkelt som det høres ut til – AI hjelper deg med å kommunisere på flere språk enn ditt eget når du snakker i telefonen. Og ikke bare da: Det fungerer også på tekstmeldinger.

Live Translate er foreløpig ikke tilgjengelig på norsk. Mer om bruk av tjenesten og støttede språk finnes på Samsung.com.

Circle to Search med Google

ultra-circle-to-search-with-google

En ny måte å søke på er her med Circle to Search med Google. Mens du blar og sveiper, kan du bruke S Pen eller fingeren til å sirkle inn noe og få Googles søkeresultater umiddelbart. Finner du et bilde av en plante som er så vakker at du bare må vite hva det er? Sirkle det inn, og vips får du Googles søkeresultater. Nå kan du raskt få svar uten å forlate feeden.

Oppsummer notater på et AI-øyeblikk

ultra-note-assist

Uansett om du skriver så det fyker eller bare noterer, gjør Note Assist en lang historie kort. Bare begynn å skrive og formater den til en tydelig og oversiktlig oppsummering senere.

Endre størrelse. Retusjer. Enkelt.

galaxy-s24-ultra-edit-ai

Er noe på feil plass? Flytt det i selve innlegget. Med nye AI-drevne redigeringsalternativer blir bildet slik du vil ha det. For eksempel: flytt gjenstander og fyll plassen de etterlater seg på en intelligent måte.

Design – Et ikon i ny innpakning

Samsung Galaxy S24 Ultra bygger på det ikoniske Ultra-designet, men tar premiumfølelsen opp enda et hakk. Takket være det slanke designet, kant- til-kant-skjermen og den iøynefallende finishen har du et nytt ikon i hånden.

Farger som gjør inntrykk

ultra-farger

Samsung Galaxy S24 Ultra kommer i fire fantastiske jordtoner: Titanium Black, Titanium Gray, Titanium Violet og Titanium Yellow.

Vanntett

Samsung Galaxy S24 Ultra er vann- og støvtett etter IP68-klassifiseringen.

Stå sterkt med titan

galaxy-s24-armor-titanium

Corning® Gorilla® Armor bidrar til å beskytte skjermen mot riper og holde mobilen pen. Ikke la vann senke humøret. Galaxy S24 Ultra er vann- og støvbestandig i IP68-klassen – så du er klar for alle eventyr, sølepytter og annet.

Innebygd S Pen skriver nye kapitler

galaxy-s24-ultra-s-pen

Arven fra Galaxy Note lever. Skriv, trykk og naviger med presisjon på den nye, flate skjermen.

Industriledende kamera – nå med AI

galaxy-s24-ultra-industry-leading-camera-v2

Førsteklasses NPU. Samsungs beste kamera. Nå med Galaxy AI-funksjoner.

200MP. Fang detaljer som konkurrerer med virkeligheten

galaxy-s24-ultra-200-mp-camera

Samsung Galaxy S24 Ultra setter vår standard for bildekvalitet med flest megapiksler i noen Samsung smarttelefon og AI-behandling. I tillegg gjenkjenner den nye ProVisual-motoren objekter og forbedrer fargetonen, reduserer støy og fremhever detaljer.

Samsungs kraftigste Quad Tele-zoom hittil

galaxy-s24-ultra-tele-zoom

Ikke la lange avstander være til hinder. Nå kan du ta 2x, 3x, 5x og til og med 10x nærbilder med optisk eller optisk kvalitets-zoom. I tillegg er den nye, kraftige Tele OIS videre enn tidligere for å stabilisere bildet og gi mindre uskarphet ved zooming.

ProVisual-motoren fanger kveldens detaljer

galaxy-s24-ultra-camera-night

Space Zoom plasserer deg i begivenhetenes sentrum, også om natten. Med 1,6x større piksler og en bredere Tele OIS blir bilder og videoer lysere og mer stabile – noe som gjør selv fjerne motiver helt fantastiske.

Fang alt i sitt rette element

Med Enhanced Adaptive Pixel kan du enkelt sørge for at du får en naturlig og korrekt fargetone i alle dine bilder. Så blir minnene og opplevelsene dine bevart akkurat som du husker dem.

Samsungs mest hyperrealistiske mobilgaming så langt

galaxy-s24-ultra-gaming

Vinn stort med nye Snapdragon® 8 Gen 3 for Samsung Galaxy. Raskere prosessering gir deg kraften du trenger for optimal gaming. Opplev grafiske effekter i sanntid med ray tracing for hyperrealistiske skygger og refleksjoner.

Kraften

Batteri for gaming hele dagen

Med god kapasitet og større effektivitet gir Ultras batteri deg ekstra liv når du trenger det som mest.

galaxy-s24-ultra-batteri

Med andre ord kan du se serier i timesvis, spille favorittspillet ditt og dokumentere dagen din med kameraet – mye lengre enn med Samsung Galaxy S23-serien.

Skjerm med 2 600 nits. Samsungs lyseste adaptive mobilskjerm

galaxy-s24-ultra-2600-nit-display

Samsungs mest oppslukende skjerm har noen viktige og synlige oppgraderinger. Corning® Gorilla® Armor reduserer gjenskinn og forbedrer den visuelle klarheten, selv i direkte sollys. En forbedret Vision Booster forsterker kontrast og farger og gir en eksepsjonell opplevelse.

Utnytt hele 5G-kraften

Rask, raskere, Samsung Galaxy S24 Ultra. Med 5G og Galaxy S24 Ultra kan du utnytte den utrolige hastigheten til det fulle. Vi snakker raskere oppkobling, forbindelse og tilgang til alt som de smarte AI-funksjonene har å tilby.

Plass for mer av alt

Bildene dine, filmer og favorittserier – selvsagt finnes det mye plass til alt du liker. Samsung Galaxy S24 Ultra har opp til 1 TB lagring.

Quick Share – nå utenfor ditt økosystem

galaxy-s24-ultra-quick-share

Den enkle delingen er ikke begrenset til Samsung Galaxy-mobiler. Bruk QR-koder og lagrede kontakter til å dele med iOS-brukere eller venner og familie som er langt unna.

Bytt raskt og enkelt til Samsung Galaxy

galaxy-s24-ultra-transfer

Behold bilder, kontakter, kalender og apper med Smart Switch – selv om du bytter fra iOS.

I tillegg

Privat forblir privat med Samsung Knox

I din Samsung Galaxy S24 Ultra finnes Samsung Knox som beskytter de verdifulle og personlige minnene dine.

Alle dine filmer, bilder, filer og data er beskyttet takket være integrert sikkerhet i flere lag – fra hardware til programvare. Sånn at bare du skal kunne få tak i det som er ditt.

Super alene – Bedre sammen

tilbehor-galaxy

Sjekk ut Galaxy Buds2 Pro og Galaxy Watch6

I esken

galaxy-s24-ultra-i-esken

Sammen med din Samsung Galaxy S24 Ultra får du:

 • USB Type-C kabel (tilpasset opp til 25 W)

 • Uttaksnål

 • Quick Start guide

 • S-Pen⁶

Se Galaxy S24 Ultra i AR

galaxy-s24-ultra-se-den-i-ar

Stå sterkt med titan: Titan brukes kun på enhetens ramme. Rammen omfatter ikke volum- og sideknapper. Sammenlignet med Samsung Galaxy S23 Ultra.

Vannsikker: Galaxy S24, S24+ og S24 Ultra er IP68-klassifisert. Basert på laboratorietester ned til 1,5 meters dybde i ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke til bruk på stranden eller i basseng. Enhetens vann- og støvbestandighet er ikke permanent og kan reduseres over tid på grunn av normal slitasje.

AI-funksjoner: Galaxy AI-funksjoner vil tilbys uten kostnad til minst slutten av 2025 på støttede Samsung Galaxy-enheter. Live Translate: Krever nettverkstilkobling og Samsung-kontoinnlogging. Live Translate er bare tilgjengelig på den forhåndsinstallerte Samsung Phone-appen. Noen språk kan kreve nedlasting av språkpakker. Tilgjengeligheten av tjenesten kan variere avhengig av språk. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres. Toneforslagsfunksjonen i Chat Assist krever nettverkstilkobling og innlogging med Samsung-konto. Må oppfylle lengdekravene for å aktivere funksjonen. Tilgjengeligheten av tjenesten kan variere avhengig av språk. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres. Circle to Search: Sekvenser er forkortet og simulert. Resultatene er kun ment som illustrasjon. Resultatene kan variere avhengig av visuelle matcher. Krever internettilkobling. Brukere må kanskje oppdatere Android til den nyeste versjonen. Produktets funksjonalitet kan variere avhengig av appen og enhetsinnstillingene. Enkelte funksjoner er kanskje ikke kompatible med visse apper. Tjenestens tilgjengelighet varierer avhengig av land og språk. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres. Note Assist krever nettverkstilkobling og Samsung-kontoinnlogging. Tegnbegrensning gjelder. Tilgjengeligheten av tjenesten kan variere avhengig av språk. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres. Generativ redigering krever nettverkstilkobling og innlogging med Samsung-konto. Redigering med Generative Edit resulterer i et bilde i størrelse på opptil 12 MP. Et synlig vannmerke legges over bildet når det lagres for å vise at bildet er generert av AI. Nøyaktigheten og påliteligheten til den genererte utdataen kan ikke garanteres.

Kamera: Tele Zoom: Sammenlignet med Samsung Galaxy S23 Ultra. 3x og 5x avstand er optisk zoom. 2x og 10x avstand er zoom med optisk kvalitet. 2x zoom må være aktivert i Camera Assistant-appens innstillinger. Camera Assistant kan lastes ned fra Samsung Galaxy Store. Pro Visual: Sammenlignet med Samsung Galaxy S23 Ultra. AI-zoom brukes på avstander mellom digitale zoomlengder. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres. Resultatene kan variere avhengig av lysforhold og/eller fotoforhold, inkludert flere motiver, uskarphet eller bevegelige motiver.

Prosessor: Sammenlignet med Samsung Galaxy S23 Ultra. Produkter merket med Snapdragon er produkter som tilhører Qualcomm Technologies Inc. og/eller deres datterselskaper. Vapor Chamber installert på Samsung Galaxy S24 Ultra er 92 % større enn på Galaxy S23 Ultra. Avbildede AP-ytelsesforbedringer er sammenlignet med Samsung Galaxy S23 Ultra. Faktisk ytelse varierer avhengig av brukermiljø, forhold, forinstallert programvare og apper.

*Batteri: Sammenlignet med Samsung Galaxy S23 Ultra. Typisk verdi testet av tredjepart under laboratorieforhold. Typisk verdi er den beregnede middelverdien med tanke på avvik i batterikapasitet blant batteriene som er testet i samsvar med IEC 61960-standarden. Nominell kapasitet er 3 880 mAh for Samsung Galaxy S24, 4 755 mAh for Galaxy S24+ og 4 855 mAh for Galaxy S24 Ultra. Faktisk batteritid kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer. Faktisk batteritid varierer avhengig av nettverksmiljø, hvilke funksjoner og apper som brukes, antall telefonsamtaler og meldinger, antall ganger batteriet er blitt ladet og en rekke andre faktorer. Beregnet mot den gjennomsnittlige brukerprofilen utarbeidet av UX Connect Research. Uavhengig vurdert av UX Connect Research mellom 25.11.2023 og 15.12.2023 i USA og Storbritannia med betaversjoner av SM-S921, SM-S926 og SM-S928 under standardinnstilling med LTE og 5G Sub6-nettverk. IKKE testet med 5G mmWave-nettverk. Basert på Samsungs interne laboratorietestforhold med en forhåndsversjon av angitt modell koblet til hodetelefoner via Bluetooth under standardinnstilllinger over LTE. Beregnet opp mot batterikapasitet og målt spenning over batteristrømforbruk ved videoavspilling (videofiloppløsning 720p, lagret på enheten) og lydavspilling (mp3-fil, 192 kbps, lagret på enheten med avslått LCD-skjerm). Faktisk video- og lydavspillingstid varierer avhengig av nettverkstilkobling, innstillinger, filformat, skjermens lysstyrke, batteristatus og mange andre faktorer.

Skjerm: Den dynamiske AMOLED 2X-skjermen til Samsung Galaxy S24 Ultra er sertifisert av VDE Germany for 100 prosent mobilt fargevolum i DCI-P3-fargeområdet, noe som gjør at bildene dine ikke vaskes ut og fargene fremstår utrolig levende uansett lysstyrkenivå. Skjermen kan oppnå en maks lysstyrke på 2 600 nits, noe som gir bedre kontrast mellom mørke og lyse partier i digitalt innhold og gir en utmerket bildekvalitet, med et kontrastforhold på 5 000 000:1 for en altoppslukende mobilopplevelse.

Quick Share: Ved fildeling med QR-koder og kontakter kan opptil 1 000 filer overføres om gangen. Enkeltfiler må være mindre enn 3 GB, og opptil 5 GB data kan overføres per dag. Lenker utløper etter to dager. Avsenderens enhet krever en Samsung-konto, og både avsender- og mottakerenheter krever en internettforbindelse. *Samsung Galaxy Tab S9 selges separat.

Dimensjoner
Bredde
79,0mm
Dybde
8,6mm
Lengde
162,3mm
Vekt
Vekt
232 gram
Skjerm
Skjermglass
Corning® Gorilla® Armour
Skjermoppløsning, PPI
505
Skjermstørrelse
6,8 tommer
Skjermtype
Dynamic AMOLED 2X (1~120Hz)
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
Ultra Wide: 12MP F2.2 [Dual Pixel AF] FOV 120 °°, 1/ 1.4µm Wide: 200 MP F1.7 [Super Quad Pixel AF], OIS, FOV 85°, 1/1.3”, 0.6µm with Adaptive Pixel Tele1: 10 MP F2.4 [3x, Dual Pixel AF], OIS, FOV 36°, 1/3.52”, 1.12µ Tele2: 50 MP F3.4 [5x, Dual Pixel AF], OIS, FOV 11 1/2.51 ”, 0.7 µm 1.4µm* ToF: Laser AF sensor
Selfiekamera fotokvalitet
Wide: 12 MP F2.2 [Dual Pixel AF], FOV 80°, 1/3.2”, 1.12µm
Hukommelse
Innebygd minne
256 GB
RAM
12GB
Tilkobling
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Bluetooth 5.3
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
Android 14
Prosessor
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
5000mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja, under skjermen
Hurtiglading
Ja, 25W Super Fast Charging
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP68
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Fast Wireless charging og Wireless Powershare
Type ladekontakt
USB-C

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid