Spar opptil 2000,-

SamsungGalaxy Tab A9+
Graphite, 64GB

Spar opptil 2000,-

SamsungGalaxy Tab A9+
Graphite, 64GB

Velg farge: Graphite

Henter lagerstatus

Velg minne
  1. 1
    Betaling
  2. 2
    Abonnement

Få rabatt på nettbrettet

Med rabattavtale binder du deg til et abonnement i 12 md. som gir rabatt på nettbrettet. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Abonnement velges på neste steg.

  • Få 500,- i rabatt
283,-/md.
med
Samsung NO Galaxy Tab A9 Plus Graphite 600px

OPPLEV

Utrolig lett, med en imponerende skjerm

Den er 6,9 mm tynn og en halv kilo lett, altså lett å bære med seg, samtidig som WUXGA-skjermen på 11 tommer strekker seg sjenerøst ut og har en syltynn ramme. Filmer og spill blir mektige opplevelser, og videomøter og forelesninger blir mer levende. Uansett hvor du befinner deg!

Mer kraft. Høyere hastigheter

Ny og kraftigere prosessor¹ gir mer kraft og hastighet. Du merker det ved at strømming og nedlasting går raskt med mindre forsinkelse og at innebygde apper kjører effektivt og sømløst.

Se og opplev lenge

Batteriet på 7040 mAh holder til store mengder underholdning, time ut og time inn². Det kan naturligvis hurtiglades, slik at du får påfyll av kraft på noen få minutter³.

Filmvisning i parken

Nytt for denne generasjonen er skjermens høyere lysstyrke på maks. 570 nits¹. Nå kan du ta med deg det store nettbrettet ut⁴ og se kamper, drive seriefråtsing eller spille spill med barna på en lys og skarp skjerm.

God flyt i alt du gjør

Skjermens raske oppdateringsfrekvens på opptil 90 Hz gjør at du kan strømme serier og bla gjennom plattformene dine raskt og smidig.

Mektig lyd

Med skikkelig god lyd fra de fire høyttalerne med Dolby Atmos vil du leve deg inn i podkaster, spillelister og populære serier.

SKAP OG JOBB

Multitask i flere vinduer

Også du som elsker underholdning er nødt til å jobbe og studere mellom slagene. Med Multi-Active-Window deler du skjermen inn i tre vinduer og kan jobbe mer effektivt. Svar på e-post, bla gjennom feeden din og se nyhetene samtidig. For eksempel.

Trådløst er grenseløst

Velger du en av modellene med SIM-kort, kan du bruke nettbrettet hvor som helst⁵. Der det ikke finnes Wi-Fi, tar 4G- eller 5G-nettet⁶ over. Utrolig praktisk og greit.

Lagre mer. Slett mindre

Bilder og videoer som du ønsker å se om og om igjen, skal du selvfølgelig lagre. Samsung Galaxy Tab A9+ har 64 GB eller 128 GB intern lagringsplass. Trenger du mer, utvider du enkelt med 1 TB microSD-kort⁷. Du kan selvfølgelig også lagre filene dine i Samsung Cloud og bildene dine på OneDrive.

Kreative møter

Med Screen Recorder er det enkelt å ta opp undervisningstimer og forelesninger. Du som er lærer eller møteleder kan bli sett og hørt samtidig som du noterer og lager understrekninger i presentasjonen.

Samsung Kids

Samsung Kids er full av morsomme aktiviteter som oppmuntrer barn til læring, og tilbyr et trygt miljø der barnet kan utforske og få kontakt med verden. Med den forbedrede foreldrekontrollen kan du stille inn grenser for spilletid, gi selektiv tilgang til apper og følge med på barnas aktiviteter.

DESIGN

Design for både hånd og øye Den stilrene formen med myke konturer gjør Samsung Galaxy Tab A9+ til et "must" for deg som ønsker lett tilgjengelig underholdning.

SIKKERHET

Sikkerhet med Knox

Med sikkerhetssystemet Samsung Knox kan du føle deg trygg: det oppdateres kontinuerlig, slik at du alltid har de nyeste oppdateringene for å beskytte filer, dokumenter og e-post.

Lås opp med ansiktet

Galaxy Tab A9+ har ansiktsgjenkjenning, slik at du kan velge en opplåsing som er både enkel og sikker.

I ESKEN

I esken finner du:

Samsung Galaxy Tab A9+, datakabel, USB-C, nål til SIM-kort og veiledning for enkel og rask oppstart.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
Annet