Telias nye concept store på Oslo City.
Skreddersydd kundens behov: I vår nye concept store har vi tilpasset alt for at du skal få en god opplevelse.

Endelig har Telias nye concept store åpnet dørene

Velkommen til vår nye concept store på Oslo City! Ta deg en kaffe og opplev alt Telia har å by på — av digitale tjenester, produkter og god service.

— Her vil du oppleve at Telia er noe mer enn bare «nettverk på mobilen». Vi er her for deg på et mye bredere spekter, sier Alexander Wefald, som er Head of Shops i Telia.

Den store og moderne butikken samler hele produktuniverset fysisk på et sted.

— Jeg håper du som kommer inn i butikken opplever at Telia er mer enn du kanskje hadde trodd! sier Wefald.

— Ved å få inn produktene og tjenestene til GET og Futurehome, er butikken et bevis på at Telia nå er en komplett leverandør av løsninger for underholdning, bredbånd, mobilteknologi og smarte hjem, sier Wefald. 

Her kan du få en smugtitt på den splitter nye butikken.

Personlig service

I et samfunn der mye skjer digitalt og bruksanvisninger nærmest er blitt avleggs, vil Telia concept store være et sted du kan besøke for å få personlig service.

De ansatte i butikken står klare for å demonstrere, rådgi og la deg prøve produktene.

Hos Telia concept store vil du kunne:

  • Bli sett og hørt — og få personlig kundeservice og gode råd. Umiddelbar hjelp til å løse problemene dine med en gang.
  • Kunne kjenne på og prøve produktene, holde mobilen fysisk i hånda før du kjøper den, se den faktiske størrelsen på earbuds og andre produkter.
  • Få en umiddelbar løsning — du kan få med deg mobilen du kjøper, her og nå. 
  • Få en opplevelse, bli inspirert, underholdt og kanskje lære noe nytt!

Wefald kan ikke få snakket varmt nok om de ansatte i butikken, som har god kompetanse til å hjelpe deg — og ikke minst er de flinke til å forklare på et språk alle kan forstå.

— Vi vil være den vennen som utfordrer, hjelper og forenkler livet til kundene våre. Og hele tiden sørge for at hverdagen blir enklere og mer inspirerende!

For alle som ikke jobber med telekommunikasjon til daglig, vil tekniske aspekter som kilobytes (kb), netthastighet og lignende være vanskelig å forholde seg til.

Hos oss vil du alltid få hjelp til å forstå hva du har behov for — og ikke.

Tilpasset dine behov

En egen concept store var på blokka allerede i 2018, siden den gang har vi jobbet med å planlegge — og ikke minst finne rett lokale.

— Vi hadde allerede en butikk på Oslo City, og nå har vi slått ut veggene mot nabolokalet, forteller Wefald.

telia_conceptstore_utenfra_600.jpg

Den nye butikken er sentralt plassert på Oslo City.

I planleggingen ble alt du forbinder med en tradisjonell butikk lagt til side. Den nye butikken skulle skreddersys deg — den moderne kunden — og dine behov.

Resultatet er en butikk som er dynamisk og moderne, med spennende og innovative digitale løsninger.

Her vil du alltid kunne bli oppdatert, gjennom digitale løsninger som berøringsskjermer med tilgang til nettbutikken, et avansert køsystem som gir deg valgmuligheter og smarte digitale prisskilt. Alt for å gi deg best mulig oversikt.

— Her finner du ingen tradisjonell butikkdisk. Vi vil møte deg på dine premisser, så istedenfor pc-stasjoner har vi bærbare løsninger, slik at vi kan hjelpe deg hvor som helst i butikken, sier Wefald.

Målet er å være tilgjengelig for deg som kunde, slik at vi kan løse utfordringene dine og gi deg gode råd når du trenger det. 

En butikk du vil like å være i!

Telia concept store baserer seg på fysiske møter og muligheten til å ta og kjenne på produktene. Med korona-pandemien som bakteppe, har butikksjef Anders Myklebust hatt fokus på restriktive forholdsregler.

Det er innført gode rutiner fra start, for å bidra til å begrense smitte. Kun et mindre antall mennesker kan være i butikken på samme tid, og alle oppfordres til å holde avstand og bruke antibac.

Flater og kontaktpunkter som bankterminaler vaskes kontinuerlig for å holde det rent, pent og smittefritt – i tråd med Telias tiltak rundt korona.

Telia_conceptstore_oslocity_myklebust600.jpg

Anders Myklebust viser stolt frem den nye butikken på Oslo City.

— Det er viktig for oss å legge til rette for en trygg handleopplevelse, både for kundene og de som jobber her. 

Den store, lyse butikken er enkel å finne midt i kjernen av Oslo City.

— Vi vil at du som kunde skal kunne gå rundt og kikke, og at vi gjennom fysiske møter kan hjelpe deg med å avdekke behov du kanskje ikke visste du hadde! sier Myklebust.

I det utvidede lokalet henger nå alt av produkter lett tilgjengelig, slik at du selv enkelt kan finne frem til det du leter etter. 

— Det er også mulig å sette seg ned, ta en kaffe og få svar på det du lurer på, smiler Myklebust.

Var denne siden nyttig?