Kampanje

Kjøp Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra, S23FE, Z Flip5 eller Z Fold 5 med abonnement med Ubegrenset Data og få minst 3500,- i rabatt.

Rabatten gjelder ved kjøp med Telia X og 12 md. rabattavtale, så langt lageret rekker. Andre rabatter ved tegning av andre abonnement.

Sommerkampanje

SamsungGalaxy S24
Amber Yellow, 128 GB

5

(18)

Kampanje

Kjøp Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra, S23FE, Z Flip5 eller Z Fold 5 med abonnement med Ubegrenset Data og få minst 3500,- i rabatt.

Rabatten gjelder ved kjøp med Telia X og 12 md. rabattavtale, så langt lageret rekker. Andre rabatter ved tegning av andre abonnement.

Sommerkampanje

SamsungGalaxy S24
Amber Yellow, 128 GB

5

(18)

Velg farge: Amber Yellow

Kampanje

Kjøp Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra, S23FE, Z Flip5 eller Z Fold 5 med abonnement med Ubegrenset Data og få minst 3500,- i rabatt.

Rabatten gjelder ved kjøp med Telia X og 12 md. rabattavtale, så langt lageret rekker. Andre rabatter ved tegning av andre abonnement.


Henter lagerstatus

Velg minne
 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Forsikring
 4. 4
  Tilbehør

Få rabatt på telefonen

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Abonnement kommer i tillegg og velges på neste steg.

 • Få 4000,- i rabatt
313,-/md.
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Samsung S24-serien leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

Galaxy AI er her

galaxy-ai-is-here-s24-plus

Fremtiden er her – i dag. En ny æra av mobiltelefoner er her. Galaxy AI endrer bildet på hva en Samsungmobiltelefon kan gjøre, og forandrer hvordan vi skaper, connecter og kommuniserer. En nyhet som ikke bare forandrer hverdagen din, men også tar deg inn i en ny æra slik at du kan oppleve hva fremtiden har å by på – i dag.

Live Translate – kommuniser enklere

galaxy-s-24-plus-translate

Få en rask oversettelse på direkten under neste mobilsamtale. Like enkelt som det høres ut til – AI hjelper deg med å kommunisere på flere språk enn ditt eget når du snakker i telefonen. Og ikke bare da: Det fungerer også på tekstmeldinger.

Live Translate er foreløpig ikke tilgjengelig på norsk. Mer om bruk av tjenesten og støttede språk finnes på Samsung.com.

Circle to Search med Google

galaxy-s24-plus-circle-to-search

Søk med imponerende resultater med Circle to Search med Google. Spor et objekt enkelt for å få Googles søkeresultater. En ny visuell søkemetode som hjelper deg med å finne frem.

AI kan oppsummere taleopptakene dine

galaxy-s24-plus-note-assist

Er du klar for en personlig assistent? Spill inn mens du selv snakker, og la AI ta notater. Deretter konverterer du det til tekst og lager en smart oppsummering. Du kan til og med oversette alt til et annet språk.

Endre størrelse. Retusjer. Enkelt.

galaxy-s24-plus-edit-ai

Åpne for nye kreative muligheter med AI-støttet bilderedigering. Nå kan du forbedre bildene dine helt uten anstrengelse, slik at hvert bilde når sitt fulle potensial. Men ikke nok med det. Selv om du ikke fikk tatt bildet du ønsket, kan Generative Edit fylle ut bakgrunnen og få uønskede detaljer til å forsvinne på et blunk.

Design – et ikon i ny innpakning

Samsung Galaxy S24 bygger på det ikoniske S23-designet, men tar premiumfølelsen opp enda et hakk. Takket være det slanke designet, kant-til-kant-skjermen med avrundede hjørner og den iøynefallende finishen har du et nytt ikon i hånden.

Farger som gjør inntrykk

plus-farger

Samsung Galaxy S24 kommer i fire fantastiske jordtoner: Onyx Black, Marble Gray, Cobalt Violet og Amber Yellow.

Vanntett

Samsung Galaxy S24 er vann- og støvtett etter IP68-klassifiseringen.

Stor, større og raskere

galaxy-s24-plus-bigger-faster

Her er oppgraderingen du har ventet på. Mer skjerm. Mer batteri. Mer prosessorkraft. Galaxy S24 har mye å by på.

Fang alle detaljer på bildet

Enten du skal forevige din beste side med en selfie, vil fange storslåtte utsikter med vidvinkel eller zoome inn på en detalj langt borte, er disse kameraene klare til å ta bilder med høy kvalitet og pikseltetthet.

galaxy-s24-plus-50-mp-camera

50 MP. Mega megapiksler

galaxy-s24-plus-50-mp-camera-fjell

En ekte piksel-kraftpakke som ikke skuffer. Ta høyoppløste øyeblikksbilder som holder kvaliteten i mange år fremover.

Fotografer på avstand. Også i mørket.

galaxy-s24-plus-shoot-far-dark

Ta lyse, fargerike og skarpe bilder, også i mørket, med AI ISP. Endelig resultatet du har drømt om! Zoom inn 2x eller til og med 3x – det spiller nesten ingen rolle hvor nært du vil gå, for til tross for avstanden kan du fange motivet som om det er dag, selv om det rent teknisk er natt.

Kom nærmere med hver fingerbevegelse

galaxy-s24-camera-pinch

Fortsett enda nærmere. Gå fra 1x til 2x – eller til og med 3x. AI bevarer den høye bildekvaliteten: Få superskarpe, skarpe og tydelige resultater, med plass til avgjørende detaljer.

Fang alt i sitt rette element

Med Enhanced Adaptive Pixel kan du enkelt sørge for at du får en naturlig og korrekt fargetone i alle dine bilder. Så blir minnene og opplevelsene dine bevart akkurat som du husker dem.

Kraften

Prosessorkraft som tøyer grensene

Opplev prestasjoner utenom det vanlige, som gir deg en kraft uten sidestykke. Alt for at du skal kunne makse dine spillopplevelser, få fullstendig utbytte av AI-funksjonene, forleng batteritiden din og få en smidig opplevelse hvor alt bare flyter. Akkurat som det skal.

Kraftigere Vapor Chamber. Game on

galaxy-s24-plus-gaming

Dette nye, forbedrede varmeavledningssystemet hjelper deg med å ta gamingen til neste nivå med optimal ytelse. Vårt nyeste Vapor Chamber er større enn tidligere, med et integrert væskebasert termisk grensesnittmateriale.

Heldagsbatteriet er smartere enda lenger

galaxy-s24-plus-batteri

Fortsett. Og fortsett. Og fortsett. Galaxy S24 har et intelligent batteri på 4000 mAh som gir deg mer spilletid, strømmetid og egentid.

Samsungs lyseste adaptive skjerm under solen

galaxy-s24-plus-display

Øk spillkraften med denne store skjermen. Med den utvidede skjermflaten og de ultratynne rammene tilbyr Galaxy S24s 6,2" FHD+-skjerm mer plass enn noensinne i en Samsung Galaxy, med en virkelig storslått seeropplevelse. I tillegg kan du glede deg over optimale farger og kontraster med Vision Booster.

Utnytt hele 5G-kraften

Rask, raskere, Samsung Galaxy S24. Med 5G og Galaxy S24 kan du utnytte den utrolige hastigheten til det fulle. Vi snakker raskere oppkobling, forbindelse og tilgang til alt som de smarte AI- funksjonene har å tilby.

Plass for mer av alt

Bildene dine, filmer og favorittserier – selvsagt finnes det mye plass til alt du liker. Samsung Galaxy S24 har nemlig opptil 256 GB lagring.

Quick Share – nå utenfor ditt økosystem

galaxy-s24-plus-quick-share

Den enkle delingen er ikke begrenset til Samsung Galaxy-mobiler. Bruk QR-koder og lagrede kontakter til å dele med iOS-brukere eller venner og familie som er langt unna.

Bytt raskt og enkelt til Samsung Galaxy

galaxy-s24-plus-transfer

Behold bilder, kontakter, kalender og apper med Smart Switch – selv om du bytter fra iOS.

I tillegg

Privat forblir privat med Samsung Knox

I din Samsung Galaxy S24 finnes Samsung Knox som beskytter de verdifulle og personlige minnene dine.

Alle dine filmer, bilder, filer og data er beskyttet takket være integrert sikkerhet i flere lag – fra hardware til programvare. Sånn at bare du skal kunne få tak i det som er ditt.

Super alene – bedre sammen

tilbehor-galaxy

Sjekk ut Galaxy Buds2 Pro og Galaxy Watch6

I esken

galaxy-s24-i-esken

Sammen med din Samsung Galaxy S24 får du:

 • USB Type-C kabel (tilpasset opp til 25 W)

 • Uttaksnål

 • Quick Start guide

Se Galaxy 24 i AR

galaxy-s24-se-den-i-ar

Vanntett: Basert på laboratoriebasert test for nedsenking i opp til 1,5 meter ferskvann i opp til 30 minutter. Anbefales ikke for bruk på stranden eller i basseng. Enhetens vann- og støvtetthet er ikke permanent og kan avta med tiden på grunn av normal slitasje.

AI-funksjoner: Galaxy AI-funksjoner vil tilbys uten kostnad til minst slutten av 2025 på støttede Samsung Galaxy-enheter. . Live Translate: krever nettverkstilkobling og Samsung-kontoinnlogging. Live Translate er bare tilgjengelig på den forhåndsinstallerte Samsung Phone-appen. Noen språk kan kreve nedlasting av språkpakker. Tilgjengeligheten av tjenesten kan variere avhengig av språk. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres. Toneforslagsfunksjonen i Chat Assist krever nettverkstilkobling og innlogging med Samsung-konto. Må oppfylle lengdekravene for å aktivere funksjonen. Tilgjengeligheten av tjenesten kan variere avhengig av språk. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres. Circle to Search: Sekvenser er forkortet og simulert. Resultatene er kun ment som illustrasjon. Resultatene kan variere avhengig av visuelle matcher. Krever internettilkobling. *Brukere må kanskje oppdatere Android til den nyeste versjonen. Produktets funksjonalitet kan variere avhengig av appen og enhetsinnstillingene. Enkelte funksjoner er kanskje ikke kompatible med visse apper. Tjenestens tilgjengelighet varierer avhengig av land og språk. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres. Transcript Assist: Krever nettverkstilkobling og Samsung-kontoinnlogging. Transcript Assist er bare tilgjengelig på den forhåndsinstallerte Samsung Voice Recorder-appen eller filer som er spilt inn med den forhåndsinstallerte Samsung Phone-appen. Taleopptaksfunksjonen i den forhåndsinstallerte Samsung Phone-appen støttes kanskje ikke i enkelte land. Lydfiler må være under 3 timer for å kunne behandles. Oppsummeringsfunksjonen i Transcript Assist kan aktiveres når et bestemt antall tegn er oppfylt. Tilgjengeligheten av tjenesten kan variere avhengig av språk. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres. Generativ redigering: Krever nettverkstilkobling og innlogging med Samsung-konto. Redigering med Generative Edit resulterer i et bilde i størrelse på opptil 12 MP. Et synlig vannmerke legges over bildet når det lagres for å vise at bildet er generert av AI. Nøyaktigheten og påliteligheten til den genererte utdataen kan ikke garanteres.

Kamera: 12 MP 2x optisk kvalitets-zoom aktiveres av den Adaptive Pixel-sensoren. Resultatene med AI ISP kan variere avhengig av lysforhold og/eller fotoforhold, inkludert flere motiver, uskarphet eller bevegelige motiver. 30x Space Zoom omfatter 3x optisk zoom og 30x digital zoom med Super Resolution-teknologi. Zoomavstand over 3x zoom kan forringe bildekvaliteten. *AI Zoom brukes på avstander mellom digitale zoomlengder. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres.

Vapor Chamber: Sammenlignet med Samsung Galaxy S23 og S23+.

Batteri: Sammenlignet med Samsung Galaxy S23 og S23+. Typisk verdi testet av tredjepart under laboratorieforhold. Typisk verdi er den beregnede middelverdien basert på avvik i batterikapasitet blant batteriene som er testet i samsvar med IEC 61960-standarden. Nominell kapasitet er 3 880 mAh for Galaxy S24 og 4 755 mAh for Galaxy S24+. Faktisk batteritid kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer. Faktisk batteritid varierer avhengig av nettverksmiljø, hvilke funksjoner og apper som brukes, antall telefonsamtaler og meldinger, antall ganger batteriet er blitt ladet og en rekke andre faktorer. Beregnet mot den gjennomsnittlige brukerprofilen utarbeidet av UX Connect Research. Uavhengig vurdert av UX Connect Research mellom 25.11.2023 og 15.12.2023 i USA og Storbritannia med betaversjoner av SM-S921, SM-S926 og SM-S928 under standardinnstilling med LTE og 5G Sub6-nettverk. IKKE testet med 5G mmWave-nettverk. *Basert på Samsungs interne laboratorietestforhold med en forhåndsversjon av angitt modell koblet til hodetelefoner via Bluetooth under standardinnstilllinger over LTE. Beregnet opp mot batterikapasitet og målt spenning over batteristrømforbruk ved videoavspilling (videofiloppløsning 720p, lagret på enheten) og lydavspilling (mp3-fil, 192 kbps, lagret på enheten med avslått LCD-skjerm). Faktisk video- og lydavspillingstid varierer avhengig av nettverkstilkobling, innstillinger, filformat, skjermens lysstyrke, batteristatus og mange andre faktorer.

Skjerm: Målt diagonalt er frontskjermen på Galaxy S24 6,2" i fullt rektangel og 6" når det er tatt hensyn til de avrundede hjørnene. Galaxy S24+ har en skjermstørrelse på 6,7" basert på hele overflaten og 6,5" når det er tatt hensyn til de avrundede hjørnene; det faktisk synlige området er noe mindre på grunn av de runde hjørnene og kamerahullet. Den dynamiske AMOLED 2X-skjermen til Samsung Galaxy S24 Ultra er sertifisert av VDE Germany for 100 prosent mobilt fargevolum i DCI-P3-fargeområdet, noe som gjør at bildene dine ikke vaskes ut og fargene fremstår utrolig levende uansett lysstyrkenivå. Skjermen kan oppnå en maks lysstyrke på 2 600 nits, noe som gir bedre kontrast mellom mørke og lyse partier i digitalt innhold og gir en utmerket bildekvalitet, med et kontrastforhold på 5 000 000:1 for en altoppslukende mobilopplevelse.

Dimensjoner
Bredde
70,6mm
Dybde
7,6mm
Lengde
147,0mm
Vekt
Vekt
167 gram
Skjerm
Skjermglass
Corning® Gorilla® Armour
Skjermoppløsning, PPI
418
Skjermstørrelse
6,2 tommer
Skjermtype
Dynamic AMOLED 2X (1~120Hz)
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
Ultra Wide: 12 MP F2.2 [FF], FOV 120°, 1/2.55”, 1.4µm Wide: 50 MP F1.8 [Dual Pixel AF], OIS, FOV 85°, 1/1.56”, 1.0µm with Adaptive Pixel Tele1: 10 MP F2.4 [3x, PD AF], OIS FOV 36°, 1/3.94”, 1.0µm
Selfiekamera fotokvalitet
12MP F2.2 [Dual Pixel AF], FOV 80°, 1/3.2”, 1.12µm
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
8GB
Tilkobling
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Bluetooth 5.3
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
Android 14
Prosessor
Exynos 2400
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
4000mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja, under skjermen
Hurtiglading
Ja, 25W Super Fast Charging
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP68
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Fast Wireless charging og Wireless Powershare
Type ladekontakt
USB-C

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid