Verdensnyhet!

Samsung Galaxy Fold

Verdens første Dynamic AMOLED Infinity Flex-skjerm, endeløse muligheter for multitasking og det mest allsidige kameraet noensinne – i én banebrytende mobiltelefon. Telia er en av få, eksklusivt utvalgte forhandlere av Samsung Galaxy Fold i Norge.

Samsung Galaxy Fold

I salg nå hos utvalgte Telia-butikker og i nettbutikken

Samsung Galaxy Fold kan kjøpes eksklusivt hos disse Galaxy Fold-godkjente Telia-butikkene:

  • Byporten
  • Torgalmenningen
  • Solsiden
  • Kvadrat

Det er også mulig å bestille Galaxy Fold med Klikk&Hent i overnevnte butikker eller med postsending via nettbutikken.

Nyhet!
Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold

  • Verdens første Dynamic AMOLED Infinity Flex-skjerm
  • Innovativt 7.3" Infinity Flex-display
  • 12 GB RAM og 512 GB innebygd lagringsplass
  • Seks Pro-Grade-kameraer

I salg nå hos 4 eksklusivt utvalgte Telia-butikker, og via nettbutikken.

Minste totalpris for Galaxy Fold og abonnement med 12 md. binding: 25 547,-

BETAL NÅ: 599,-
Kjøp
Fremtiden er her! Telia tar en titt på Galaxy Fold sammen med Samsung.

Dette er Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold endrer selve forutsetningene for hva en mobiltelefon er og kan være. Ikke bare representerer den steget inn i en ny kategori – den bryter også barrierer for hva definisjonen på en kategori er.

Samsung Galaxy Fold

Det er en mobil, men det er i høyeste grad også et nettbrett. Når Samsung Galaxy Fold er slått av, ligger den godt i hånden og gir enkel tilgang til funksjonene du vanligvis bruker. Når du åpner den, møtes du imidlertid av det innovative 7,3” store Infinity Flex-displayet og kan glede deg over enda større opplevelser. Fremtiden er her, og den åpner seg for deg.

Samsung Galaxy Fold

Design

Fremtiden har tatt en helt ny form. Galaxy Fold er designet med fingerspisspresisjon og føyes sammen ved hjelp av et skjult hengsel med små tannhjul – noe som gir sømløs eleganse tvers igjennom. Skjermens kompakte, innovative polymerlag gjør den både fleksibel og holdbar, og vil sikre deg en stor skjermopplevelse hver gang du åpner den.

Samsung Galaxy Fold blomstermotiv

Kamera

Galaxy Fold representerer et gjennombrudd for deg som ønsker å ta flotte bilder fra flere vinkler. Den har hele seks Pro-Grade-kameraer for å gi best mulige forutsetninger når du filmer og fotograferer – uansett om Galaxy Fold er lukket eller åpen. Det store Infinity Flex-displayet gjør det dessuten enda enklere å se hver detalj i bildene.

Ytelse

Ytelsen til Galaxy Fold røper at den er mer enn en mobil. Den har avansert maskinvare, intelligent ytelse, et kraftfullt dobbelbatteri, 12 GB RAM og 512 GB innebygd lagringsplass – slik at du skal kunne gjøre enda mer og lagre alt du trenger.

Opplevelse

Galaxy Fold er en smarttelefon med doble egenskaper. Det slanke designet og den brukervennlige utvendige skjermen gjør det like lett å ta en samtale som en selfie – men når du åpner telefonen, får du opplevelsen av et nettbrett. Fordyp deg i favorittserien din eller multitask på ordentlig: Med Galaxy Fold kan du bruke opptil tre apper samtidig.

Samsung Galaxy Fold med kart på skjermen.

Appkontinuitet

Den utvendige og innvendige skjermen samarbeider sømløst gjennom appkontinuitet. Dermed blir det enkelt å forflytte seg mellom den innvendige og utvendige skjermen, helt uten forsinkelse.

I esken

Du får ikke bare fremtidens telefon – du får tilbehør og tjenester som gjør alt enda bedre. Et slankt etui i aramidfiber, trådløse Galaxy Buds for alt du vil lytte til og Galaxy Fold Premier Service, som gir tilgang til support 24/7 med Fold Concierge.

Samsung Galaxy Fold med innhold som følger med i esken.

Skulle du være så uheldig å skade din Galaxy Fold, trenger du ikke å være redd – registrer telefonen innen 30 dager fra kjøp, så følger den kostnadsfrie forsikringen Samsung Care+ for Galaxy Fold med. Forsikringen dekker én reparasjon utført ved et av våre autoriserte Samsung-verksteder, i ett år fra kjøpsdato*. Alt du trenger å gjøre, er å registrere din Galaxy Fold på samsungcareplus.com innen 30 dager etter kjøp.

*Fullstendige vilkår og mer informasjon finner du på https://www.samsungcareplus.com/no.

Var denne siden nyttig?