Telia Symposium


no2.png


eng1.png

 

TELIA SYMPOSIUM 2021 – 5G FORANDRER ALT

For tredje gang arrangerer vi Telia Symposium i samarbeid med Abelia, og konferansen blir minst like innholdsrik og inspirerende som tidligere.

Velkommen til Telia Symposium i samarbeid med Abelia torsdag 11. februar 2021 på Skur 13.

Mer informasjon om program og foredragsholdere annonseres forløpende.

Hva er Telia Symposium?
Telia Symposium er en unik og annerledes konferanse hvor kunder, partnere, IT- og næringslivsledere møtes for å dele innsikt og erfaringer. I samarbeid med Abelia søker vi å finne flere svar på hvordan de nye teknologiene vil påvirke oss, hvordan vi kan bidra til innovasjon og skape verdi for mennesker, bedrifter og samfunnet gjennom digitalt entreprenørskap og bærekraftig vekst.

Om Telia Symposium 2021: 5G forandrer alt!
Hvordan kommer ny teknologi som 5G til å påvirke fremtidens samfunn?

Telia ruller nå ut 5G-nettet i hele Norge, og på Telia Symposium fokuserer vi på mulighetene som finnes med den nye teknologien.

5G vil gjøre det mulig for Norge å ta de neste store skrittene på landets digitaliseringsreise og drive en bærekraftig utvikling. Med 5G vil vi få nye økosystemer og fantastiske tjenester for både mennesker, bedrifter og samfunnet. Vi har invitert norske og internasjonale eksperter og toppledere fra offentlige og private virksomheter for å lære mer. Kort sagt handler det om konkurransekraft, for start-ups, tech-selskaper, privat- og offentlig sektor og for Norge som nasjon.

Telia Symposium blir også en digital konferanse
Arrangementet vil også bli livestreamet slik at du kan delta digitalt. Mer informasjon kommer.

Hva gjør Telia iht. til COVID-19?
Arrangementet vil følge de nasjonale helsemyndighetenes til enhver tid gjeldende smittevernråd mot koronavirus. Vi er opptatt av at du som deltaker skal føle deg trygg og ivaretatt når du deltar på arrangementet.

Agenda og program

Tematikken dekkes gjennom følgende tre perspektiv:

I vårt digitaliserte samfunn i rask utvikling etterspør forbrukere mer teknologi og nye tjenester, ofte til en lavere kostnad. Bedrifter må levere sikre og levedyktige produkter av høy kvalitet for å overleve. Hva er planene for noen av de største forbrukermerkene for å imøtekomme disse teknologiske behovene? Ser vi noen autonome kjøretøy snart? Hva kommer fra Kina som utfordrer nordiske løsninger? Hvordan ser Telia på de neste årene med 5G og nye, raskere og sikrere nettverk?

Hva vet vi om dagens teknologier som 5G, IoT, AI og Robotics? Hvordan tester og gjennomfører små og store bedrifter piloter for å utnytte de digitale mulighetene? Teknologi er spennende, og med fokus på 5G ønsker vi å presentere noen av de inspirerende historiene og planene som involverer ny teknologi.

Teknologien er en av de største drivkreftene i samfunnsutviklingen. Ny teknologi gir nye muligheter og nye utfordringer vi som samfunnsborgere må forholde oss til hver dag. Med ny teknologi kommer utfordringer med endringer og krav til bærekraft, og både mangfold og likhet blir viktigere enn noen gang. Vi bruker informasjon og data på nye måter for å ta bedre beslutninger, og tradisjonelle jobber blir truet av vår automatiserte hverdag. Hva kan vi oppnå med ny (og gammel) teknologi, og hvordan vil dette påvirke forbrukerne?

Det vil være en hovedscene hvor disse tre temaene dekkes, og en pause-scene der det vil avholdes presentasjoner fra våre partnere og gründere i pausene.

Ta deg en velfortjent pause i hverdagen og bli med inn hos oss og teknologienes verden for en fullspekket dag med faglig påfyll, inspirasjon og nettverksbygging.

Ønsker du å vite mer om 5G? Les mer her.

 

 

FOREDRAGSHOLDERE 

 

PRAKTISK INFO

.

Kontakt oss

 

Se film fra Telia Symposium 2018

 

Bilder fra Telia Symposium 2018