mann ser på en pc

Sikker VPN

Sikker VPN for ansatte

Sikre bedriftens mobilbrukere og bedriftens data med en trygg forbindelse til bedriftsnettverket.

Det hybride kontoret innebærer at bedriftens medarbeidere jobber på fysisk kontor så vel som digitalt hjemmefra, på hytta eller reise. Den avgjørende faktoren for å lykkes er god tilgang for alle som trenger det - på en sikker plattform, uavhengig av om de jobber på nettbrett, smarttelefon eller PC.

Det digitale kontoret krever høyere sikkerhet

Å kunne tilby en fleksibel digital arbeidshverdag er blitt en selvfølge i de fleste bransjer, og kan bidra til større effektivitet og trivsel. For å holde produktiviteten oppe i hybridhverdagen er det essensielt at de ansatte opplever like god tilgang til viktige verktøy, data og programvare – uavhengig av hvor de befinner seg.

Når ansatte kobler seg til selskapets nettverk og IT-ressurser fra ulike enheter eksternt, øker sikkerhetsrisikoen betydelig. Med en brukervennlig og kraftig VPN-løsning oppnår bedriften et høyt sikkerhetsnivå. Likeså inkluderer tjenesten også flere ulike solide autentiseringsløsninger, som flerfaktorautentisering med engangskode sendt til datamaskinen eller mobilen din.

Telia Sikker VPN er fleksibel i bruk og lar deg designe VPN-klienten etter din bedrifts spesifikke og unike behov. Du bestemmer hvem som har tilgang til hva, hvordan de ansatte mest hensiktsmessig kan autentisere seg, og hvor mange brukere som kan være tilkoblet bedriftens nettverk samtidig.

Arbeid sikkert med en brukervennlig VPN-løsning

En VPN-klient gir medarbeiderne samme brukeropplevelse som om de var koblet til kontorets nettverk. De får tilgang til filer, kan dele dokumenter og kan åpne relevante programmer. Det viktigste er at alt ivaretas med den høyeste grad av sikkerhet. 

Grunnfunksjoner

Tilleggstjenester

Spørsmål og svar

VPN betyr "virtuelt privat nettverk". En VPN beskytter internettforbindelsen og personvernet på nettet, mens en VPN-klient oppretter en kryptert tunnel og skjuler IP-adressen din. Det betyr at ingen uvedkommende kan se innholdet i trafikken som sendes mellom hjemmearbeidsplassen og kontornettverket. 
 
Med en VPN kan du bruke offentlig Wi-Fi uten problemer, og for eksempel koble til bedriftens nettverk uten å kompromittere bedriftens sikkerhet.

Det er mange aspekter som avgjør hvilken VPN-løsning som er best for din bedrift. Med Telia Sikker VPN får du imidlertid sterke, tilpassede sikkerhetsfunksjoner som er enkle å bruke for alle ansatte.

Du bestiller Telia Sikker VPN ved å fylle ut kontaktskjema nederst på denne siden.

Ja, å koble seg til selskapets nettverk eksternt uten VPN innebærer betydelig risiko. Uten en VPN skaper du en åpen dør for cyberangrep som kan kompromittere bedriftens informasjon.

Vil du vite mer om Sikker VPN?

Skriv inn dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte deg så snart som mulig.