Infinity symbol

Slik blir nye Snapchat

Snapchat endrer seg igjen! Nå skal det bli enda mer personlig og skreddersydd for brukeren. Her er det du trenger å vite om den siste nyheten fra Snapchat.

Snapchat-logo på lerret. Foto: YouTube/Snapchat.

Foto: YouTube/Snapchat.

29.november annonserte Snapchat en helt ny oppdatering av kanalen. Nå blir Snapchat mer personlig og skreddersydd for hver enkelt bruker, ved blant annet å skille mellom det sosiale og medier. Dette betyr det i praksis:

Du velger hva slags Stories du vil se

I dag er de ulike sosiale medie-kanalene en god kombinasjon av personlig innhold fra brukerne, innhold fra nyhetskanaler og kommersielt innhold fra andre merkevarer, offentlige institusjoner og frivillige organisasjoner. Alt er godt blandet med hverandre, noe Snapchat skal gjøre noe med. Nå skal nemlig kanalen skille mellom det som er sosialt innhold og interaksjon med venner, med det som kommer fra andre aktører.

I dag finner du Chat på venstresiden, mens høyre siden består av både venners Stories, Aktuell og Discover. I den nye oppdateringen vil derimot alt innhold fra venner, som Chat og Stories havne på venstresiden, mens høyresiden bare vil bestå av Discover fra kommersielle merkevarer, offentlige institusjoner og frivillige organisasjoner. Det gjør at du som bruker selv kan velge hvilket innhold du vil se, enten snaps fra venner, eller snaps som ikke hører til i kontaktlisten din.

Her presenterer Snapchat sin nye oppdatering: Video: YouTube/Snapchat.

Ønsker du deg ny mobil til jul? Sjekk ut Telias julekampanje og få ekstra godt tilbud på mobil.

Snapchat skal optimalisere vennesiden

Også på den nye vennesiden skal Snapchat gjøre en oppgradering. Den skal bli smartere og mer dynamisk. Hva betyr egentlig det? Jo, Snapchat skal forstå hvem du har lyst til å chatte med, når du har lyst til å chatte med dem, og liste vennene dine deretter. Det gjør at du slipper å scrolle nedover den lange listen, for å finne rett person. Optimalisert «Chat»-side gir skreddersøm for hver og en av brukerne. Det høres ut som noe vi vil sette pris på!

Tidligere i høst kom Snapchat med enda en nyhet.

Oppdateringen skal være rett rundt hjørnet. Vi gleder oss til den nye brukeroptimaliserte oppdateringen av Snapchat kommer!