Infinity symbol
Kygo står inntil en vegg, med hodetelefoner rundt halsen.

De beste hodetelefonene til sommeren

Fremtidens lydanlegg er med deg overalt.

Musikk er noe de aller fleste har et sterkt forhold til, og som vekker ulike følelser og stemninger i oss. Med mobilen alltid i lommen er den blitt det verktøyet vi bruker mest til å spille av musikk, for med den er musikken alltid med oss, uansett hvor vi går.

Ny teknologi gjør det dessuten mulig å skape enda bedre lyd med små høyttalere og lydsystemer. Kablene er i ferd med å forsvinne. Musikk kan streames overalt med 4G og det koster nesten ingenting.

Kygo-headset liggende på et bord.

– Opplevelse av musikk og ikke minst musikksmak varierer fra person til person, og med appen som er laget for Kygo-headsettet er det enkelt å finne et lydbilde som passer deg og din musikk uten å ha inngående kunnskap om equalizer og miksing, sier Vegar Sinding, tilbehørsansvarlig i Telia.

Det er imponerende hvor god lyd Kygo Sound har fått til med A6-headsettet, og med kun 135 gram er dette ett av de letteste med denne lydkvaliteten.

Vegar Sinding, tilbehørsansvarlig i Telia
Kygo A6/500 BT Hodetelefoner

Kygo A6/500 BT Hodetelefoner

  • 18 timers spilletid
  • Mikrofon
  • Høykvalitets memory foam i putene

De beste lytteropplevelsene

– Kyrre er perfeksjonist når han lager musikk. Ekstremt detaljorientert. Og han samarbeider så ofte han kan med flinke folk – ofte de største artistene i verden. Denne holdningen gjenspeiler seg også i lydproduktene fra Kygo Life. Våre hodetelefoner og høyttalere utvikles i samarbeid med de aller flinkeste folkene der ute, for at musikkelskere i alle aldre skal få de absolutt beste lytteropplevelsene, sier Finn Kristoffer Larsen i Kygo Life.

Kygo sitter i studio med KYGO-headset på hodet.

Med Telia Soundmaker-appen har alle mulighet til å leke, eksperimentere, og lære å lage sin egen musikk, og hvem vet, kanskje bli den neste Kygo?

Last ned Soundmaker

Mobil med Soundmaker-appen.

Lag din helt egen låt, og del den med vennene dine:

Last ned soundmaker i App Store Last ned soundmaker i Google Play Store
Kygo A9/600 BT Hodetelefoner

Kygo A9/600 BT Hodetelefoner

  • 23 timers spilletid
  • Touch kontroll-panel
  • Høykvalitets memory foam i putene